Attól lehet valami baja a gépemnek ha kifújom belőle a port kompresszorral?
Csak a processzorhűtő lamillájából akarom kifújni így a port, meg még ami lerakódott a házban és az alaplapon.
Ti csináltátok már így? Általában hogy tisztítjátok és milyen időközönként?
6 éve nem tisztítottam, méteres pordarabok vannak a belsejébe.
De mi baja lehetne?
Semmi.
Ha csak nem olyan erősségre állítod, ami átvágná a betont.
semmi baja nem lesz, náha ráfér a gépre.
már én is csináltam párszor 1-2 géppel. (ha meg nem volt kompresszor akkor meg pumpával, igaz igy 2 emberes...)
A ventillátorra vigyázz, ha kompresszorról csinálod, szétkergetheted.. Jó vele játszani.. Azért finoman forgásra szabad bírni..
Üdv: StMiklos
Nem lesz tőle baja, ha óvatosan csinálod. Vigyázz, hogy ne mozgasd ki a kábeleket, főleg az előlapi USB és a ház csatlakozói jönnek könnyen le (bekapcs/reset gomb, LED-ek csatlakozói, speaker). Olajcsepp se tud nagyon kárt tenni, nem vezeti az áramot. 1 csepp olaj meg nem fogja felgyújtani az alaplapot.
Egy dolognak lehet baja amúgy: az optikai meghajtónak. Sajnos nem túl jól zárt eszközök, és a kavargó por sokszor beléjük megy, elrontva az optikát. Azt esetleg érdemes lehet kiszerelni.
A tápegységet se feleljtsd el átfújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!