R7 260X 1GB vagy GTX 750 1GB, melyik a jobb?
Mind kettő GDDR5 (ha véletlenül lenne ezekből ddr3-as is).
Melyiket érné meg jobban megvenni figyelembe véve a chipsetet, a drivereket (elsősorban a kompatibilitás érdekel), a Streamet és minden egyebet. Még annyit, hogy AMD-nél van e mód a 2. képernyő átméretezésére mert alap beállításon kilóg egy csomó minden a tv-ről de az Nvidiánál össze lehet,húzni úgy, hogy az elsődleges képernyőn semmi nem változik.
Jó lesz a hyper.
2*35A mindenre bőben elég lesz.
A Raider egyáltalán nem jobb minőségű, mint a többi FSP.
Ugyanolyan olcsó alkatrészekből épül fel mint egy Hexa.
Ez vissza is üt erős terhelésnél.
Hát nem vagyok egy nagy tápszakértő, ezt elismerem. De:
-A Raider 80+ Bronze az olcsóbb FSP-kkel ellentétben (a Hyper pont kivétel, mert az Silver).
-A ventilátora is jobb mint egy Hexa-é.
-A 12V-os ág egyben van hagyva.
-A belső meg nekem úgy tűnik, hogy közelebb áll az Aurumhoz, mint pl egy Hexa-hoz:
-5 vs. 3 év garancia
Szóval összességében szerintem nyugodtan mondható a Raider-re, hogy minőségibb mint egy Hexa, vagy APN. A Hyper-ről még nem sokat olvastam, de azok alapján én inkább a Raider-t választanám.
A Hyper újabb konstrukció, mint a Raider.
A Raider egy érdekes állatfaj, a felépítésre gyakorlatilag a az Aurum széria leegyszerűsített változata, de a ventilátort eltekintve olcsó alkatrészekből áll.
Viszonylag nagy a feszültségingadozása erősebb terhelés alatt és rosszul reagál terhelés hirtelen növekedésére, pl HDD-k bepörgése.
Összességébe nem rossz táp, de egyáltalán nem jobb mint egy Corsair CX, vagy egy nagyobb Chieftec CTG
A Hyper 700 16-ért jónak tűnik, és Raider nem olyan jó le kéne miatt mondani a Hyper-re leadott rendelést.
Nem tudom, ennyire tényleg nem értek hozzá, a PH!-s tápos topikra szoktam hagyatkozni, lehet hogy neked lesz igazad.
CTG-t én személy szerint már nem vennék, volt egy CTG500-am, 1 hónapot bírt. Mentségére szóljon, hogy semmit nem tett tönkre, és ez a lényeg. Viszont nemrég pont akartam venni egy komplett konfigot, tök jó áron volt, már mindent lebeszéltünk, erre pont a találka előtt két nappal döglött be a CTG600, és vitte magával az alaplapot is.. :( Tudom, alapvetően nem rossz táp, csak én vagyok vele ilyen szerencsétlen. De én már akkor se tudok megbízni benne, kettőből kettő bedöglött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!