A számítógépem elején lévő usb-port miért nem ismeri fel a fényképezőgép kábeljét?
Figyelt kérdés
Kiírja, hogy usb hiba. A hátsóról viszont gond nélkül fel tudom tölteni a képeket.2008. aug. 4. 12:53
1/6 anonim válasza:
"Kiírja, hogy usb hiba."
Na ezért^^ Ha nagyon fontos, akkor vidd el szervízbe, valószínű meg tudják javítani.
2/6 A kérdező kommentje:
Hm... tegnap hoztam haza szervizből.
2008. aug. 4. 13:06
3/6 anonim válasza:
Ha nincs az egész gépedre cakkumpakk gari, akkor szedd le az oldallapját a gépednek, és kövesd az usb kivezetés kábelét vissza az alaplapig. A alaplapok többségén 2db usb kivezetés is található. Próbáld meg átdugni a másikba. (ha nem találod, akkor nézd meg az alaplapod kézikönyvében internal connections címszó alatt) Ha az se jó, akkor érdemes a kábelt átnézni, nincs e megsérülve. Ha nincs, akkor marad a szerviz.
4/6 anonim válasza:
Az előző válaszadó vagyok. Még annyit így utólag hozzátennék, hogy ez lehet akár op rendszer hiba is. Chipset driver, és minden más is telepítve van? Legfrissebb driverekkel? Ha sok türelmed van, akkor megpróbálhatod újratelepíteni a windows-t. Hátha.
5/6 anonim válasza:
Ha rendes géped van akkor hátuljába kell csatlakoztatni az USB kábelt nálam is ugy van.
6/6 anonim válasza:
Szerintem csak annyi a probláma hogy a fény gép usb 2.0-t igényel elől meg csak 1.0 van.. ált gépeknél vegyítve vannak és töbnyire csak két hátsó vagy esetleg négy az ami usb 2... néz utána az alaplapod leírásában, szerintem ez lesz a gond..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!