Hogyan tudom megnézni szétszedés nélkül, hogy a laptopomba milyen típusú memória kell?
Figyelt kérdés
Szeretném bővíteni a memóriát, mert csak 3 GB RAM van benne, igaz, hogy lassan 4 éves lesz a laptop, de lecserélni nem szeretném, meg lóvém se lenne rá. Szóval azt szeretném megtudni, hogy DDR2, DDR3 vagy milyen kell egyáltalán bele. Ezekhez nem nagyon értek, azért kérnék segítséget.2014. júl. 22. 13:27
1/9 A kérdező kommentje:
Pl a Packard bell EasyNote TK81-s laptopomban ez működne? [link]
2014. júl. 22. 13:30
2/9 anonim válasza:
Én ezt tölteném le a helyedben:
Telepítés után, indítsd el és válaszd a Memory fült:
[link] (ilyesmi képet kell látnod)
Magyarázat:
- Type -> típus, DDR2 vagy DDR3
- Size -> méret
- DRAM frequency -> sebesség
- CAS# latency -> CL szám, késleltetés
Az SPD fülön megnézheted az egyes modulok részletesebb adatait.
3/9 anonim válasza:
Ha ilyened van: [link]
Akkor szerintem jó lehet bele. Próbáltam utánanézni a gyártó honlapján is, de hát az egy rakás...
4/9 A kérdező kommentje:
2014. júl. 22. 13:49
5/9 anonim válasza:
Az SPD-s fülről is tudnál feltenni két képet? A két modulról, egy listából lehet választani.
7/9 anonim válasza:
Jó lesz szerintem, amit linkeltél.
Ezek is 1333 MHz-esek, és CL9-esek, mint az, amit linkeltél.
Ezen az oldalon korrektebbül le van írva, hogy mit veszel:
Amit linkeltél, ott még a gyártó sincs rendesen leírva. Zsákbamacskának tűnik...
8/9 A kérdező kommentje:
Akkor amit te linkeltél az biztosan működni fog benne?
2014. júl. 22. 14:19
9/9 A kérdező kommentje:
Mert egyértelműen úgy akarom, hogy az 1GB-st kicserélni benne a 4GB-osra, és lenne benne 6.
2014. júl. 22. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!