Néha néha a számítógépem miért akad be 2-5mp-re?
Számítógépem paraméterei:
-Táp: Chieftech chp 400 a 400W
-Alaplap: GA-M61PM-S2
-Processzor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2Ghz
-Ram: DDR2 2GB 667Mhz
-Videókártya: Shappire Radeon HD5450 DDR3 1GB
-HDD: 160GB SATA II (a nevét nem tudtam megállapítani)
Köszönöm előre is, ha hiányzik valamilyen adat akkor kérlek jelezzétek!
Egér sem mozog stb.
Lehet hogy azért, mert melege van? a mostani időkben néztem a hőmérsékleteket, nem túl rózsásak.:D
teljesen random. hdd elvileg a sentinel szerint 100/100 de mostanában izzadnak az alaktrészek.
VGA: passzív olyan 70 C a csúcs
Proci: 40-50
HDD:47-49
Mag:50-55
A hőmérséklet nem vészes,ha a hdd rendben van, akkor valószínűleg szoftveres gond lesz(biztonság kedvéért azért egy töredezettségmentesítést letolnék rajta), egy win reinstallt próbálnék.
Illetve ha a hiba jelentkezése előtt szerelted a gépet, akkor a kábeleket ellenőrizd, nemrég ráment egy egész napom, mire rájöttem, hogy mitől lassul be a gépem, amikor semmi oka rá - egy kis érintkezési hiba volt a vga foglalatban, kicsit megmozgattam, azóta nincs semmi baj.
Azok rendben vannak.
A Ram nem megy olyan 71% fölé.
A processzor olyan 80% körül jár már az összes dologgal amit szoktam használni.
feladatkezelőben nézd meg hogy az indítás óta maximálisan mennyit fogyasztanak a programok (hirtelen változhat).
Memóriahasználat csúcsértéke (peak memory)
Nézet->oszlopok kiválasztása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!