Melyik laptop éri meg jobban?
Figyelt kérdés
vagy
nem az számít hogy melyikbe van jobb proci vagy grafikus kártya hanem az hogy melyik vinné el jobban a mostani játékokat(pl. battlefield4)
2014. júl. 21. 22:42
1/6 anonim válasza:
Bár intel párti vagyok, ezesetben az Amd a8 erősebbnek tűnik. Ráadásul abban van egy sad ia, ami jelentősen szaporázza a rendszer felállását.
Azt venném, bár az sem egy erőmű.
2/6 anonim válasza:
Bar nem szamit hogy melyikben van jobb proci es video, az Asus jobb valasztas jatekokra. Arra viszont keszulj fel, hogy barmelyiket is valasztod sok jatek csak mediumon fog menni es nehany nagyo igenyes csak lowon.
3/6 A kérdező kommentje:
a régi gépemmel eddig örültem ha a tomb raider 2014 low grafikán elfutott úgyahogy ez egy nagy előrelépés :) és még egy kérdés 4 vagy 8GB rammal érdemes
2014. júl. 21. 23:09
4/6 A kérdező kommentje:
megéri a +4 GB vagy nem?
2014. júl. 21. 23:09
5/6 anonim válasza:
Ebből a boltból nem vásárolnék, szürkeimportos notikat árulnak..
6/6 anonim válasza:
A két gép közül az Asus jóval combosabb. Az amd-s laptop procik nagyon silányak sajnos, főleg ha esetleg multiznál is, mindenképp egy i5, vagy i7. Viszont a Lenovo megbízhatóbb laptopokat gyárt.
A boltról pedig én sem hallottam túl jó dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!