Ezek az alkatrészek mennyit érnek egyenként ha eladom őket?
Azt szeretném kérdezni hogy mennyit érnek ezek az alkatrészek. Neten ilyen alkatrészekkel ellátott gépet 40 ezerért láttam.
RAM: 2GB DDR2 Geil
Processzor: Intel Pentium D(2 magos, 3,4 ghz, 775-ös foglalat+egy Cooler Master hűtő)
Alaplap: ASUS P5KSE(775ös processzor foglalat, pci 2.0)
Videokártya: Gigabyte GeForce 9400 GT(512 MB, DDR2-es típusu memória)
Merevlemez: Seagate( 250 GB)
Ezek kb 3-4 éve használtak, de tisztítottam őket rendszeresen, alig látszik hogy használt.
Szerintetek mennyiért tudnám eladni ezeket? Ha lehet írjátok le hogy egyenként mennyit érnek kb., köszi szépen :)
40 ezer? Áá, kizárt.
Ez egy régi példány. A géped értékét nem az fogja adni, h külsőre mi mennyire szép, hanem h milyen a teljesítménye, h hol áll a mai technológiához képest. Ez eléggé messze. Elárulom neked, h nekem ettől jóval fentebb helyezkedik el a gépem, és az ér kb 40-45 ezret.
Ez így egyben kb 20, nagyon max 25 ezer. Írtad h 3-4 éve használod, de ez 2010ben sem számítottak erős és új gépnek. Darabonként meg felesleges eladnod szvsz
Én ezzel tisztában vagyok :)
Az a 40 ezres példányt csak láttam, szerintem is túl volt árazva.
A felsorolt alkatrészek összesen 15-18 ezret érnek.
Viszont a lapot meg a procit senki nem veszi már meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!