Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baja lehet a HDD-nek?

VioDe kérdése:

Mi baja lehet a HDD-nek?

Figyelt kérdés

[link]

80GB HDD-m win7-et telepítetttem minden jól ment újra in dult a ép és ahol alaplapnevét kíírja a számítógép ott megállt és bármit csináltam nem lépett tovább...

Egy másik HDD-re felraktam az XP-t és MobilRacken kersztül le tudtam formázni... újraindítotam be kapcsoltam a HDd-met egyűt a mobli rackel és megint elakadt annál a résznél. "ugy tudtam formázni hogy átlépett az alapnév kírírásán és utána kapcsoltambe a mobil racket" DE a mobil rack bekapcsolása után Nem tudtam használni a CD/DVD lejátszót .. Szal most ful nem tudom mi a baja lehet ennek a HDD nek .. kérlek segítsetek nekem.

2014. júl. 21. 14:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik kuka.
2014. júl. 21. 15:01
 2/9 Peety28 válasza:
Instabil az már egyszer biztos. Talán még adattárolásra, vagy másodvinyónak tudod használni, de oprendszert futtatni róla már szerintem esélytelen.
2014. júl. 21. 15:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Hd Sentinel mit mutat?
2014. júl. 21. 15:06
 4/9 levis56 ***** válasza:
Telepítsd másik telepítő lemezről és lehetőleg ne ugyan azt a win verziót használd.
2014. júl. 21. 15:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Már vagy 5 oprendszert próbáltam szal akkor más nem lesz mint adattárolás :S "fene egye meg a nem teljeskörű XP-t"
2014. júl. 22. 22:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Hd Sentinel ilyenröl még nem is hallotam :P
2014. júl. 22. 22:17
 7/9 A kérdező kommentje:

letöltöttem a HD sentinel-t és amit láttam az durva :D..

írom Teljesítmény .:50%

Kondíció :9% XDDD

ÉS ezt írta alá.:

"""A lemez felületén található 7 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.

A merevlemez PIO üzemmódban dolgozik, mely csökkenti a teljesítményt. Javasolt a kábel ellenőrzése, esetleges cseréje vagy a konfiguráció módosítása.

Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.

Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében."""

2014. júl. 22. 22:26
 8/9 anonim ***** válasza:

LOL Az kondíció xD :D

Hát akkor tényleg kuka :D Vagy próbáld meg helyrehozni a progival.

2014. aug. 5. 22:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Progival ? segítenél kérlek:S
2014. aug. 7. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!