Mi baja lehet a HDD-nek?
80GB HDD-m win7-et telepítetttem minden jól ment újra in dult a ép és ahol alaplapnevét kíírja a számítógép ott megállt és bármit csináltam nem lépett tovább...
Egy másik HDD-re felraktam az XP-t és MobilRacken kersztül le tudtam formázni... újraindítotam be kapcsoltam a HDd-met egyűt a mobli rackel és megint elakadt annál a résznél. "ugy tudtam formázni hogy átlépett az alapnév kírírásán és utána kapcsoltambe a mobil racket" DE a mobil rack bekapcsolása után Nem tudtam használni a CD/DVD lejátszót .. Szal most ful nem tudom mi a baja lehet ennek a HDD nek .. kérlek segítsetek nekem.
letöltöttem a HD sentinel-t és amit láttam az durva :D..
írom Teljesítmény .:50%
Kondíció :9% XDDD
ÉS ezt írta alá.:
"""A lemez felületén található 7 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A merevlemez PIO üzemmódban dolgozik, mely csökkenti a teljesítményt. Javasolt a kábel ellenőrzése, esetleges cseréje vagy a konfiguráció módosítása.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében."""
LOL Az kondíció xD :D
Hát akkor tényleg kuka :D Vagy próbáld meg helyrehozni a progival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!