Melyik kártya a megbízhatóbb és a jobb a kettő közül?
És vajon a Sapphire miért ennyivel olcsóbb mint az Asus? Szinte ugyan azt tudja mind a két kártya csak annyi hogy az Asus 1070 mhz a Sapphire meg csak 850mhz.Ez számítana ennyire? Meg merjem venni a Sapphire-t? Amúgy jelenleg is egy Sapphire kártyám van már 3 éve és hibátlanul megy.Szóval nem csalódtam benne.Ti melyiket vennétek a kettő közül és miért?
A nike vagy az adidas miért kerül többe, mint bármelyik kínai ruhadarab??? :-) ...pedig ugyanazt tudja! :-)
Nos én régen imádtam az ATI kártyákat, de ma már nem vennék, egy kicsit csalódtam bennük, sok érdekes dolgot csinálnak... (tudnám sorolni) ...bár én elsősorban programozásra használom a gépet, de talán éppen ezért sokkal-sokkal többmindent kipróbálok a gépen mint más, és én pl csak és kizárólag nVidia kártyát vennék...
A Sapphire-nál a 62-63ezres árak sima 280-ra vonatkoznak, az Asusnál meg a legolcsóbb is 280X, ezt vedd figyelembe. Kicsit bugos ez az oldal..
Egyébként Asus 3 év gari, Sapphire 2 év gari, ez is indokol némi különbséget.
A Sapphire az egy R9 280-as
Az ASUS pedig R9 280X
Azért drágább az ASUS, mert az X-es, és erősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!