Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen telefont vegyek max...

Ateszko97 kérdése:

Milyen telefont vegyek max 50. 000 Ft ért?

Figyelt kérdés

Ami az elvárásom :

-Min 8mp es kamera

-elő lapi kamera

-4.5 -5.00 inch

-Független vagy Vodás .

Márka: Nokia Samsung sony Lg Htc

2014. júl. 20. 17:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Elso.

A Nokia a legalja? Lattal te mar windows phone-t? Gyenge hardveren is nagyon gyors, es atomstabil es most mar applikacio hianyban sem szenved, minden nepszeru alkalmazas megvan ra. Ha karacsonykor kicsit tobb eszem lett volna, biztos azt veszek. Megveszem dragan az Androidot, es latom, hogy ocsemnek a meg fele annyiba sem kerulo Lumia 520-asa gyorsabb, mint az en telom, amibe sokkal erosebb hardverek vannak.

A Samsung sem rossz, csak a csucskategoriaban le kene mar szokniuk a froccsontott muanyagrol.

Az lg-vel nincs sok tapasztalatom, F6-ot tudtam nyomkodni egy-ket oraig, nekem az tetszett

2014. júl. 20. 18:36
 12/14 anonim ***** válasza:

#11 - Láttam már WP-s telefont. Nem győzött meg, mert gusztustalan kinézete van. Szaggatott, hamar merült. Aktív beszélgetéskor bejövő hívásnál megszakította a beszélgetést, majd azt jelezte a másiknak, hogy foglalt. és amíg újra nem indítottam hívni se tudtam.

Samsungnak nem csak a gagyi burkolata a gáz, hanem a szoftvere is szar. Egyedire szabott android szaggat, lassú a drága telefonon is. Az alap android a negyed akkora hardveren sem szaggat.

Lg-ből monitort használok, abból jót gyártanak. A mobil amit próbáltam, az gagyi volt.

Nekem a "buta telefon" korszakban a Nokia sem vált be soha. Már akkor is Sony volt ami sokat bírt nálam.

2014. júl. 20. 19:22
 13/14 anonim ***** válasza:

''Nem győzött meg, mert gusztustalan kinézete van. Szaggatott, hamar merült.''

Felület: igen, ez szubjektív, hogy kinek jön be és kinek nem, én személy szerint nagyon szeretem az ilyen minimal stílust, legyen az egy bútor, vagy éppen számítógépház.

De ezt megértem.

A szaggatást már annyira nem, hiszem pont ez a jó a wp-ben, hogy nagyon gyors, minden telefonon reccenés nélkül megy.

Ott már valami baj volt, ha szaggatott.

A merülés meg ugye típusfüggő. Van amelyikben kicsit kicsire szabták az akksit, van amelyikben nagyra, ez az összes telefonnál így van, legyen az android vagy wp.

Csak azért ilyet ne jelentsünk ki, hogy a Nokia és az LG a LEGALJA, mert ez így egyáltalán nem igaz. Mindkét gyártónak vannak nagyon jól sikerült telefonjai, és kevésbé jól sikerült telefonjai. A Sony-nak is van olyan telefonja, ami nem olyan jó. Ez van, ez minden gyártónál fel lehet hozni.

2014. júl. 20. 19:54
 14/14 anonim válasza:

Sonyt nem nagyon ajánlom szerintem az a ''gusztustalan''. Volt sonym kb minden percben földhöz vágtam volna mert szaggatott mint az állat!Még akkor is mikor le volt formázva.A felsorolt márkák közül a Nokia és a Samsung azon belül

Nokia Lumia 920

És a Samsungon belül valamelyik ''S'' szériát tudnám ajánlani.De ha eltekintünk azoktól a márkáktól amiket felsoroltál a legjobban az iPhone-t tudnám ajánlani.Van egy 4S-m kb egy éve, egyszer nem szaggatott be.Szerintem annak van a legjobb op. rendszere.Az egyetlen dolog ami zavar benne h az alkalmazásoknál tolja az arcodba a sok reklámot.És amúgy már 4S-t tudsz venni 50-60-t is.Ja és ha úgy döntesz h még is iPhone-t veszel akkor min. 4S-t mert az még megkapja az IOS nyolcat (ha minden igaz)

2014. júl. 24. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!