Asus vagy Sapphire? (R9 280, többi lent)
Figyelt kérdés
PCX-ről szeretném rendelni, csak ott az Asus-ra 1 év garanciát vállalnak, míg a Sapphire-re 2 évet. Ne érdekeljen az 1 év garancia és rendeljem meg az Asust, vagy inkább legyen a Sapphire?2014. júl. 20. 14:15
1/7 anonim válasza:
szerintem legyen az asus mivel elég jó VGa-kat gyárt szóval ha gyári hibás kiderül az 1 éven belül ha meg nem akkor meg királyság van mert sok ideig jó lesz és az asus r9 280 erősebb a sapphirénél tudtommal :D
2/7 halalfalo válasza:
Nem tudom, hogy te tetted-e fel ugyanezt a kérdést nemrég, de bemásolom az előző válaszom:
ASUS-t ajánlom, de ne PCX-en vedd!
Aqua-ban 3 év gari van rá:
Iponon is 3 év gari van, de hirtelen felugrott az ára, ott most túl drága.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem én tettem fel. :) Igen ott sajnos elég drága. Ezt az oldalt nem is ismerem. Köszönöm!
2014. júl. 20. 14:56
4/7 anonim válasza:
Szerintem vedd a Gigabyte R9 280 OC 3GB DDR5 GV-R928WF3OC-3GD videokártyát, erre 3 év gari van, és csak 2517 Ft-al kerül többe.
5/7 A kérdező kommentje:
Ez elég nagy kártya. :D A 3 ventillátor nem hangos rajta? Illetve, ez jobb mint az Asus?
2014. júl. 20. 18:02
6/7 halalfalo válasza:
A Gigabyte sem rossz, de az ASUS halkabb, és a hűtésére sem lehet panasz.
Nekem ASUS R9 280-am van, eddig a BF a legdurvább játék, amivel teszteltem.
Alig volt hangja, és 45 fok fölé nem nagyon ment. Természetesen ultra beállításon.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!