Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a 2...

Mi a véleményetek erről a 2 "combó" ról?

Figyelt kérdés

AMD a4 5000m + radeon hd 8670m.

Szóval hd 8330+8670m a kettű együtt tud dolgozni egyszerre? :D és ha igen mennyire jól? :D

2014. júl. 20. 01:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez nem így működik, sli\crossfire tud kezelni több kártyát, de csak akkor, ha pontosan ugyanaz a típus.
2014. júl. 20. 01:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Szóval ez 2 csak külön külön dolgozik pl. az procban az int. ha csak dekstopon vagyok, játékban meg a 8670m? :P
2014. júl. 20. 02:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez egy rendkívül gyenge hardver. Ne akarj játszani vele, illetve eleve, notebookkal ne nagyon akarj ilyen árkategóriában. Én eleve nem szoktam ajánlani notebookot játékra (sok kompromisszumot kell kötnöd, sokkal jobban jársz, ha asztalit veszel erre a célra), de ha tényleg úgy érzed, hogy ehhez laptopra van szükséged, ~150e gyűjtéséig meg ne állj, különben kidobott pénznek fogod érezni.

#1 egyébként ott téved, hogy csak azonos típusú kártyákat lehet együtthasználni. AMD Radeon Dual Graphics pl megengedi a különböző kártyák használatát, de oldaluk szerint a A4-ek nem támogatják.

2014. júl. 20. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!