Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Cooler Master hyper 212...

A Cooler Master hyper 212 evo-val mennyi Ghz-ig lehet húzni az Amd FX 8320-at?

Figyelt kérdés
Vagy ha abban az árban de jobb proci hűtőt tudtok?

2014. júl. 20. 01:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Haveromnak 3.6ghz és 50-60 fok :P
2014. júl. 20. 01:12
 2/4 A kérdező kommentje:
terhelés nélkül??
2014. júl. 20. 10:01
 3/4 anonim ***** válasza:

hát ezt így senki nem fogja neked megmondani, legalábbis aki otthon van a témában az tudja, hogy ezt nem lehet megmondani.

Két ugyan olyan processzor között is van különbség, emellett függ az alaplaptól is, illetve minden processzor máshogy melegedik.

Emeled óvatosan a szorzót, újraindítod, és futtatsz Prime 95-öt, közben nézed pl Aidával a hőmérsékletet.

Amikor már nem stabil, befagy vagy valami, akkor van az, hogy kevés neki a feszültség, akkor kéne még ráadni, de azt gondolom, hogy Hyper 212-vel már nem fogsz olyan komoly tuningot csinálni, hogy feszültségen is emelj.

Szóval húzod, amíg alapfeszen stabil, azt talán még le tudja hűteni a 212.

2014. júl. 20. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Én a 8320-asom 212 evoval 3,9-ig húztam stabilan, de 2 venti van rajta. 19x205 és 1 órás Primozás után sem ment 57 felé. De játékok alatt maximum 48-ra melegedett. Inkább az volt a probléma, hogy ha 4,0 GHz-ig húztam akkor ha fél óra idle után megállt és csak force restart hozta rendbe.

Persze feszültséget nem emeltem.

2014. júl. 20. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!