Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mekkora felbontás bír a VGA-m?

Mekkora felbontás bír a VGA-m?

Figyelt kérdés
Van egy régi geforce 6200 club 3D videokártyám, vettem nem rég egy ASUS 22"os fullhd monitort, a felbontást felhúztam 1920x1080ra, ment pár napig meg minden, aztán volt egy áram kimaradás, azóta nem megy, elindul a gép a de mikor töltené be a windows-t fekete képernyő és semmi. A videokártyám nem bírná?
2010. jan. 9. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:
49%

úr isten! te nem vagy normális! egy ilyen ócska régi videókártyát te full HD felbontással használsz? lol!

sztem az 1024x768-at stabilan vinné :D

am meg az a kártya sztem nem is tudja mi az a HD, örülj, hogy ment pár napig

2010. jan. 13. 22:17
 2/6 anonim válasza:
halli, szerintem az 1280x1024 optimális, azt el kell h bírja a kártya
2010. jan. 14. 08:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Marhák. Az a kártya elbírja a 2560*1920-as felbontást is.
2010. jan. 14. 13:28
 4/6 anonim válasza:
áram szünet és utána nics kép a gépen = behalt a VGA nekemis volt ijen h elment az áram és a VGA be halt :D
2010. jan. 14. 14:14
 5/6 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 14:14

A minőségi tápokban van védelem ennek megakadályozására, gagyit meg ne vegyen senki... Inkább fizess pár ezressel többet, és használd sok-sok évig, minthogy megdögöljön a hardver a táp miatt.

Minek vettél ilyen monitort egyáltalán ilyen videókártyához???:S

2010. jan. 14. 17:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit nyomorogtok, a kártya az összes létező szélesvásznú felbontást támogatja az összes létező frissítési frekvencián, sokkal valószínűbb hogy egyszerűen elfüstölt.
2010. jan. 14. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!