Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A pendrive még utánna használh...

A pendrive még utánna használható lesz?

Figyelt kérdés
Fel akarom rakni a gépre a win 8-at , ezzel a módszerrel https://www.youtube.com/watch?v=IiIWgG9E5eY ahogy a videóban mutatja. Miután leformáztam a 8gb-s pendriveot és felraktam a gépre a rendszert utána még használható lesz rendesen , adatátvitelre? És ez lenne a rendszer: Microsoft Windows 8.1 Pro VL x64 HUN MSDN És az aktivátor: KMS.Activator.for.Microsoft.Windows.8.Server.2012.and.Office.2013.All.Editions-KMS Igen ncore ról leszedve! Köszönöm
2014. júl. 19. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Én ezzel a programmal írnám ki pendrive-ra: [link]

És ezzel aktiválnám (szerintem ez a legjobb): [link]

2014. júl. 19. 13:46
 2/4 anonim ***** válasza:
És ha fel aktiváltad ujra reformázod ugyan ugy használható lesz.
2014. júl. 19. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:
nem romlik el csak a win 8 rajralesz
2014. júl. 19. 13:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Az, hogy BOOT -olható PenDrive -ot készítessz nem teszi tönkre magát a PenDrive -ot, csak a rajta esetleg meglévő korábbi adatokat/fájlokat. Ha nem baj, hogy az adott program formázza a PenDrive -odat, akkor csináld nyugodtan. Csak az adatokat érdemes előtte lementeni rólla. Nekem is BOOT -olható PD -m van, csak nekem helyreállításra használatos LIVE OS -van rajta. Adattárolásra és hordozásra így is jó, de ha letörölném a rajta lévő LIVE OS -hoz tartozó egyik féjlt, akkor már lehet, hogy nem BOOT -olna rólla többé a gép, amíg nem állítom helyre azt a fájlt... De ez most lényegtelen...

BOOT -olható PD -t készíthetsz és használhatod még utánna adat tárolásra vagy adat hordozásra. Azonban a BOOT -olható rendszer elég sok helyet is foglalhat a PD -n. Ami csak csökkenti a szabad helyet, de attól még használható.

Megj.: A telepítés menete USB -ről majdnem ugyanolyan, mint optikai meghajtórol. A főbb különbségek:

1) NEM OPTIKAI meghajtót, hanem az USB meghajtót kell a BOOT menüből vagy a BIOS -ban kiválasztani a BOOT -oláshoz.

2) Eltérő adatátviteli sebesség.

3) Az USB utánna a rendszerből optikai író program nélkűl módosítható azonnal. (CD/DVD esetén minumum újraírható lemezen lehetne módosítást végrehajtani)

Megj.2:

Az, hogy az említett rendszer működőképpes lessz -e, az nem függ attól, hogy miről BOOT -oltattad a gépet (Optikai vagy USB eszjöz).

2014. júl. 19. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!