Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nincs kép?

Lacessz kérdése:

Miért nincs kép?

Figyelt kérdés
Van egy msi g41-m-p26 alaplapom beleraktam egy q9400 -ast meg egy Gigabyte 7790 oc 2gb ot meg 4gb CSX ramot és egy 500 as corsair cx500 ról megy az egész. Próbáltam integráltról is de ott sincs kép többször is átnéztem de minden bevan kötve elvileg ami kell nemértem miért nincs kép

2014. júl. 18. 10:54
 1/6 A kérdező kommentje:
jah és a monitorom benq t52wa
2014. júl. 18. 11:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi egyéb van? csipog induláskor? CPU venti forog? Esetleg folyamatosan sípol? Monitor be van kapcsolva és jó?
2014. júl. 18. 11:07
 3/6 A kérdező kommentje:
minden ventilátor megy csak kép nincs nem jön be semmi csipogni nem csipog
2014. júl. 18. 11:11
 4/6 A kérdező kommentje:
a monitornak zölden világít a lede
2014. júl. 18. 11:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy átalakítót kell tenned ha nincs, digitális csatlakozót, vagy ha van ugyanolyan kimenet, a másikba próbáld, nekem 2 egyforma van, ha a másikba dugom,akkor nincs kép.
2014. júl. 18. 11:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Mostmeg beraktam a másik alaplapot Asus p5kc és egyfolytába ujra indulgat mostmár ha megnyomom a bekapcsoló gombot csak felpörrennek a ventik egy 2 mp re és semmi. Tegnap meg még münködött
2014. júl. 18. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!