Melyik alaplap alkalmasabb a processzorhúzásra?
ASUS H81M-E vagy MSI H81M-E33
Amit húznék:Intel core i3 4330
MSI Z87-G43 egy jó alaplap vagy a jobbik változata az MSI Z87-G43 Gaming.
I3-as Haswell processzort nem fogsz tudni húzni tehát felesleges olyan alaplapot választanod, amiben lehetőség van a proci húzásra. De ha később szeretnél venni jobb processzort akkor nyílván ilyet vegyél.
Csak az olyan processzorokat lehet húzni, aminek a végén ott a K betű.
PL.: I5-4670K, I7-4770K
Sajnos ez ilyen én se örülök neki. Egyébként hallgass gyakoriválasz2-re mert igaza van.
Már nem érdekel a húzás csak legyen megbízható.
Ennyi a keretem és csak erre a kettőre telik mint már mondtam a restaurálás miatt.
125 ezer Ft, de mire? Alaplap+proci? Komplett gép?
Megbízható:
MSI H87-G43 alaplap, kb 22-24 ezer forint
Intel Core I5-4440 kb: 43-45 ezer forint
Ha eddig volt GDDR3-as 1333 vagy 1600 Mhz-es RAM-od akkor nem kell venni, de ha nincs akkor azt is.
RAM: 4GB 1600 MHz (Kingston-t vagy Corsair-t nézz 10 ezer Ft küröl.)
Az írod restaurálni. Hány éves egyáltalán a gép? Mert, ha most megveszed és a merevlemez nem SATA kábeles akkor cseszheted a merevlemezt, meg a DVD írót/olvasót is.
Nem érdemes restaurálni ennyit tudok mondani. Rakjunk össze neked egy komplett gépet házzal táppal videó kártyával, mindennel együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!