Ti hogy vennétek? Véleményeket.
Figyelt kérdés
Tabletet szeretnék venni és okostelefont!
Dell tabletben gondolgodtam mert azok olcsók é nagyon jók szerintem!
Itt az a kérdés hogy a Windows 8.1-en nem futnak androidos játékok....Pedig én nekem van ok kedvencem....
Ez a tablet: Dell Venue 8 Pro
És ezt a mobilt néztem ki:Nokia Lumia 520
Ez szerintem nagyon stílusos,jó paraméterei vannak.....
Itt az a baj hogy mind kettő Windows-t használ...
Szerintetek a Tab ez legyen:Dell Venue 8
Vagy inkább a telefont cseréljem ki?
2014. júl. 17. 16:20
1/4 anonim válasza:
Inkább vegyél pötyögős (gombos) telefont, nagyon stílusosak vannak, és egy erős Android tabletet.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen de a Tabot nem vinémm mindenhoha magammal...És am a WP8-as Telón el fut pl a Subway Surf vagy ilyesmik?
2014. júl. 17. 16:26
3/4 anonim válasza:
Most nehogy a telefonon játszogass amikor van tabod, én is ezért bánom az okostelefont, de kettőt nem tudok venni így marad a telefon, amin elmondom, hogy nem játszok, ha játszani akarsz, akkor tab, azon úgyis jobb.
4/4 A kérdező kommentje:
Oké!De azt nem tudom olyan "könyen" vinni mint egy telefont... csak az a baj hogy a Dell Venue 8 Pro jó kis tab és olcsó is!
2014. júl. 17. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!