Tablet / e-book reader tapasztalatok?
- milyen tapasztalataitok vannak a Tabletel / e-book readerel ?
- lehet e ugyan olyan jól olvasni róla mint papiról vagy ugyan olyan mint sima monitorról ?
- sok ismerősöm és én sem nem igen tudok monitorról / olvasni /tanulni ... papírról jobb
- mivel rengeted e könyvet gyűjtöttem össze lehetetlenség volna mindegyiket kinyomatni és be spirálozni (mint jó egyetemista :)) )
- arra gondoltam, hogy vásárolok egy tabletett (meg nem döntöttem el hogy android/windows vagy mac )
- főként olvasni használnám + gyakorolni saját programokat készíteni táblagépekre.
Tableten ugyanolyan szar olvasni, mint monitoron, telefonon.
Amin jó olvasni, az az E-ink-es eBook olvasók, ezek tényleg olyanok, mintha papírt olvasnál.
Az e-ink kijelző nem világít. Külső fényforrás nélkül nem látod egyáltalán, ezért nem folynak össze a betűk huzamosabb olvasás után sem.
Olvasni e-ink ebook reader kell, a táblagépen ugyanolyan rossz olvasni, mint bármelyik lcd monitoron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!