Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tablet / e-book reader tapaszt...

Tablet / e-book reader tapasztalatok?

Figyelt kérdés

- milyen tapasztalataitok vannak a Tabletel / e-book readerel ?

- lehet e ugyan olyan jól olvasni róla mint papiról vagy ugyan olyan mint sima monitorról ?

- sok ismerősöm és én sem nem igen tudok monitorról / olvasni /tanulni ... papírról jobb

- mivel rengeted e könyvet gyűjtöttem össze lehetetlenség volna mindegyiket kinyomatni és be spirálozni (mint jó egyetemista :)) )

- arra gondoltam, hogy vásárolok egy tabletett (meg nem döntöttem el hogy android/windows vagy mac )

- főként olvasni használnám + gyakorolni saját programokat készíteni táblagépekre.

2014. júl. 16. 10:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Tableten ugyanolyan szar olvasni, mint monitoron, telefonon.

Amin jó olvasni, az az E-ink-es eBook olvasók, ezek tényleg olyanok, mintha papírt olvasnál.

2014. júl. 16. 10:57
 2/6 A kérdező kommentje:
FHD felbontásbán is szarul lehetne tabletről olvasni ?
2014. júl. 16. 11:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem a felbontás számít, hanem hogy világít a kijelző és szörnyen fárasztja a szemet.
2014. júl. 16. 11:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Az e-ink kijelző nem világít. Külső fényforrás nélkül nem látod egyáltalán, ezért nem folynak össze a betűk huzamosabb olvasás után sem.

Olvasni e-ink ebook reader kell, a táblagépen ugyanolyan rossz olvasni, mint bármelyik lcd monitoron.

2014. júl. 16. 11:53
 5/6 A kérdező kommentje:
ajánlanátok-e egy 10" -est konkrétet marka és modell
2014. júl. 23. 12:22
 6/6 A kérdező kommentje:
?
2014. júl. 23. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!