Melyik proceszor a jobb? (kérdés bővebben lent)
Figyelt kérdés
sziasztok.azt szeretném kérdezni tőletek,hogy olcsón szeretnék számítógépet összerakni,játék céljából (CS 1.6,CSS)ezt a kettőt vettem számításba:intel core 2 quad vagy AMD phemon.szerintetek melyik a jobb játék,teljesítmény szempontjából,és természetesen árból.vagy ezektől is van jobb?(megfizethető:P)2010. jan. 8. 16:46
1/21 anonim válasza:
Megmondod mennyi pénzt fordítanál rá, megmondom azon az áron melyik gyártó ad erősebb vasat. De így látatlanban annyit mondok, hogy 40 ezer alatt mindenképpen AMD, fölötte meg Intel.
2/21 anonim válasza:
Bruttó 100-110+videókártya+monitor körül kijön mindkettő márka négymagos procijával (4gb ram) ddr2 ill. ddr3 variációkban. Prohardverhu cpu rovat tesztjeit olvasd át.
Magam E6750-est használok most épp (@3600), mivel a 4 mag az én esetemben nem nyújtott volna pluszt, ugyanakkor ma újonnan már nem vennék kétmagost.
3/21 A kérdező kommentje:
kössz szépen a válaszokat,átnézegem a prohadver cpu teszteket,amúgy 90-120 ezer forintot költenék rá:de csak gép monitor,és hardverek már megvannak:D
2010. jan. 8. 20:05
4/21 A kérdező kommentje:
úgy néz ki hogy AMD Phenom II X4 965 3.4GHz processzort veszek,átolvastam sok tesztet,és elég erős,az intelről aztmondják jó,csak a 775 socket elavult.ehez az amd processzorhoz milyen hütőt ajánlotok?
2010. febr. 6. 17:18
6/21 A kérdező kommentje:
de akkor leég:D
2010. febr. 6. 19:15
7/21 anonim válasza:
látszik hogy nem értessz hozzá.
8/21 anonim válasza:
van olyan 965 amihez adnak eredeti AMD hűtőt
9/21 A kérdező kommentje:
komolyra forditva a szót:nem nagyon,azé kérdeztem itt.olcsón szeretnék jó processzort,mellékesen megkérdeztem milyen hütő lenne ideális hozzá hogy a legjobb teljesítményt kitudjam belőle hozni te erre meg irod hogy semmilyet.miért akkor mi fogja hüteni???
2010. febr. 6. 19:52
10/21 anonim válasza:
Hát ha van pénzed akkor vegyél Intelt nem fogod megbánni ha ninics annyi akkor elég az AMD Phenom II x4 ugy gondolom h nézd h kb oan 2.5Ghz es legyen és az L3 6mb legyen kb~ ~
de ezekhez a game ekhez elég szerintem az 2 magos is sőtt az 1magos proci is de van AMD phenom II x3 az is 4 magos csak gyári hiba miatt 3 mag lett belőle és elég erős de sokkal megfizethetőbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!