Elfutna a gépemen a GTA 4?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
szerintetek elfutna a legalacsonyabb beállításokon a gta 4?
A gépem:
Intel Core 2 Duo E8400 2x3GHz
4GB DDR2 RAM
AMD HD6450 Videókártya
Alaplap:Q35 Express
Akinek hasonló gépe van, vagy már tapasztalt, az kérem ossza meg a véleményét :)
Előre is köszönöm :)
2014. júl. 15. 21:50
2/5 anonim válasza:
Minimumon el. Mivel a GTA 4 szereti a 4 magos procit, de nem is a processzorod a szűk keresztmetszet, hanem a videókártya, egy HD6670-nel ( GDDR5 ), már mediumon-highon szépen menne, de sajnos ez a kártya, nagyon belépőszintű. ( Az én gépem: Intel Core 2 Duo E6750@3,2ghz + 4GB 800mhz DDR2 + HD5670, ezen 1440x900, mediumon szépen fut 40FPS kb. minden patch-csel )
4/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat:)
2014. júl. 15. 21:54
5/5 anonim válasza:
menne, hasonlón toltam én is, csak nekem a procim volt gyengébb de a vidikarim erősebb volt, de ez is jó, menni fog, árnyékot ha lekapcsolod szép teljesítményt lehet elérni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!