Milyen VGA-t vegyek 1280x1024-es felbontásra?
Némelyik játéknál rákötném a fullHD-s tévémre, de nem kell, hogy ultrán vigye, csak mondjuk magas(high) grafikán.
Tudnátok valamit ajánlani? Mivel hosszútávra tervez mindenki gépet, így majd lecserélem pár év múlva, de a procival ezt fölösleges lenne megtenni, mivel úgy drágábban jönnék ki, ha most vennék valami Penitum G-t, úgyhogy az már most egy i5 4690 lesz, Asus H97 Plus lappal, és Seasonic S12 620W táppal.
Nem mindegyik kártya éri meg az árát, nem a pénz a kérdés, hanem hogy mi éri meg, de sokan ezt nem értik meg.
Attól, hogy azt mondanám, hogy 120 ezer, még nem kell ide R9 290(X).
Akkor így teszem fel a kérdést: Milyen kártyát ÉRI meg venni? Ahhoz nem a pénz a kérdés, de gondolhatod, hogy nem dobok ki 100 ezret úgy kártyára, hogy úgyis le kell cserélni pár év múlva.
Akármennyit adsz kiérte, le kell cserélni pár év múlva.
Ha most megszokod, hogy minden megy High-Ultra körül 60 FPS-sel, akkor egyszerűen kínszenvedés lesz Low-on játszani 25 FPS-sel.
1 hete sincs, hogy megvettem az első videókártyámat, és már most nem bírom a 30 FPS-es Low beállításokat.
Szerintem egy R9 290 passzolna hozzá legjobban, esetleg R9 280X.
Amúgy igen, mióta kipróbáltam full élsimítással néhány játékot, nehéz volt utána lowon játszani, mert sajnos el kellett adnom a gépem.
De high beállításokat simán meg lehet szokni, akár még mediumot is, azért nem olyan csúnya úgy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!