Egyszerű asztali gépben összekapcsolható két merevlemez úgy, hogy ha az egyik meghibásodna, akkor ne vesszenek el az adatok?
Figyelt kérdés
Gigabyte 73pvm s2 alaplap2014. júl. 13. 23:20
1/5 anonim válasza:
Ehhez RAID 1 vezérlő kell, amit nem valószínű, hogy támogat az alaplapod, ezért RAID 1 vezérlőre van szükséged: [link]
2/5 anonim válasza:
Bocs, nem néztem meg az alaplap weboldalát, itt azt írja, hogy támogatja: [link]
Szóval elvileg mennie kell, csak BIOS-ban be kell állítani.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen?
Ilyen egyszerű?
Ez tök jó!
Van két öregebb laptop vinyóm. Nem bízom bennük 100% de így már mernék rá menteni adatot.
Köszi!
2014. júl. 13. 23:50
4/5 anonim válasza:
Bevallom őszintén, életemben nem kötöttem RAID-be a vinyóimat, mert nem volt rá szükségem, szóval guglizz utána, én is azt tenném.
5/5 levis56 válasza:
Ha nem bízol bennük akkor nézd meg a kondíciójukat a HD Sentinel programmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!