A plexi mögött rajta maradt a fólia :O?
Sziasztok, vettem egy PC-t. Aminek az egyik oldala plexi.
A belső felén rajta maradt a fólia, szerintetek ez okozhat gondot?
Nekem is mondták hogy előre összerakott gépet nem szabad venni mert csak úgy belerakják azokat a cuccokat amiket nem tudtak eladni rég.Tehát lehet valami kínai RAM van benne vagy bármi...
Én kértem itt a fórumon h rakassanak össze nekem egy jó gépet 65e Ft-ból de úgy,hogy később tudjam bőviteni ha lesz pénzem! Egyből a kereten belül a legjobb dolgokat írták össze,pl FSP Hexa TÁP stb... Hidd el sokkal jobban járok így mert tudom hogy az én gépembe minőségi táp fog kerülni nem mint a régi gépembe ami már kétszer volt szerelőnél miatta! Egyszer a proci adta meg magát egyszer meg a RAM... Utánna jártam fórumokon pár dolognak és mindenhol azt olvastam hogy a gagyi tápok tönkre vágják a gépet! Úgyhogy hát nem tudom,majd meglátod! Minden esetre nem szólom le a gépet,nem is tudom milyen mert lehet hogy hogy jó helyen vetted,bár ennek az esélye kicsi.
Nem előre összerakott gépet vettem XD ! Magam állítottam össze pcx.hu-n.
Itt a konfig.
Termék
Asrock H97M PRO4 alaplap 36 hó gar. 1 év cseregaranciával
Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz CML8GX3M2A1600C9B memória 36 hó gar.
FSP Raider 550W tápegység 36 hó gar. 1 év cseregaranciával
Intel Core i5-4440 processzor 36 hó gar. 1 év cseregaranciával
Samsung SH-118BB/BEBE OEM fekete DVD olvasó 24 hó gar.
Sapphire R9 280 3GB DDR5 OC Dual-X 11230-00-20G videokártya 24 hó gar. 1 év cseregaranciával
Thermaltake VO100A1W2N Commander MS-III fekete számítógép ház 12 hó gar.
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez 24 hó gar.
De emberek, elkanyarodtunk a kérdéstől, mint azt láthatjátok, van egy kis plexi ablakocska a gépházon. És az mögött van egy védő fólija. Azt leszedjem? Vagy maradhat?
leszeded a ház oldalát, és le tudod húzni.
Amúgy nem lehet, hogy kívül van? Nekem az tűnik logikusabbnak, hiszen nem belülről kell védeni a plexit, hanem kívülről.
Nem sok plexis házzal volt eddig dolgom, de azoknál kívül volt a fólia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!