Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elég lenne az fsp hexa 400w-os...

Elég lenne az fsp hexa 400w-os tápom ehhez a confighoz?

Figyelt kérdés
sziasztok! szeretném cserélni a procimat (amd fx 6100) 1 amd fx 8350-re, a vgam gigabyte r9 270 oc 2gb, 8 gb ddr3 1600 mhz ram és ugyebár a tápom fsp hexa 400w elég lenne hozzá? vagy akkor már 1 500-as táp?
2014. júl. 13. 20:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
értem! köszi szépen! :) esetleg 1 kicsivel olcsóbb alaplap nincs ami majdnem ilyen jó? mi számít jónak? tudnál ebben segíteni? mert az alaplapokhoz nem értek annyira
2014. júl. 14. 23:38
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha 8 magos FX-et akarsz majd valamikor, akkor kell az a lap. Esetleg Gigabyte GA-970A-UD3P is jó lehet, az kicsit olcsóbb.

Ha maradsz a 6 magosnál, akkor elég lehet egy olcsóbb is, de ha már lecseréled, akkor szerintem normálisat vegyél, amibe nyugodtan tehetsz FX8320-at is akár.

2014. júl. 15. 01:37
 13/18 A kérdező kommentje:
jó lenne a 8 magos de most nincs rá keret nagyon. szóval azt mondod, hogy semmi gond nincs a configommal csak az alaplap a gázos a proci nem? olvasgattam arról az asus alaplapról amit említettél és írták, h nagyon jó tuningra. szóval akkor megvenném azt az alaplapot+ húznám a cput úgy már jó lenne? jól futna minden? a cpu hűtőm 1 ekl cold tower merlin edition, a táp is elég lenne hozzá? köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek! :)
2014. júl. 15. 21:27
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem már a CPU húzása nélkül is jó lenne azzal a lappal.

Még annyit esetleg megpróbálhatsz, hogy alulfeszeled a procit, mert nem kell neki annyi fesz, amennyit auto-n ad neki a lap. Lehet hogy jó is lenne, egy próbát megér, hátha meúszod az alaplapvásárlást.

Ha lecseréled az alaplapot, természetesen akkor is elég lesz a táp. Túl sokat úgyse tudsz majd húzni a procin azzal a hűtővel.

2014. júl. 18. 00:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Hasonló konfigon nekem nincs fps zuhanási problémám bf4\watch dogs alatt(diablo m nincs, sry), az egyetlen számottevő különbség nálam a corsair cx600(nekem is szar, olcsó alaplapom van, fx6100, 12gb ram, gtx660).
2014. júl. 25. 05:57
 16/18 Torro Botond válasza:
Mond hogy nem a gyári hűtőt használod...valami borzasztóan szar a gyári hűtő-je,olyan hangja van mint valami helikopternek ráadásul szinte semmit sem hűt...Mindenképpen ajánlom hogy szerezz be egy Cooler Master Hyper 212 Evo-t ha még nem tetted...az akadásoknak meg pont az is lehet az oka hogy túlmelegednek a CPU magok.
2014. júl. 25. 11:44
 17/18 Torro Botond válasza:
Alaplapból megy egy Asus M5A97 Evo R2.0-t.Nekem is ilyenem van igaz hogy csak egy Fx-6300 at használok de tökéletesen működik.
2014. júl. 25. 11:48
 18/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :) a hűtőm ekl cold tower merlin edition lehet, h akkor alaplap csere lesz.. fogalmam sincs mi lehet a gond a géppel.. minden egyszerűen minden szaggat.. és fel nem fogom ésszel h mi lehet.. :S
2014. júl. 25. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!