SD kártyáról windows telepítés?
Figyelt kérdés
Ha újraindítom a telefonom Revovery-ben és mountolom az sd kártyát akkor a gép úgy látja mint egy pendrive-ot. Menni fog úgy a telepítés, ha megcsinálom rendszerindító pendrive-nak az sd kártyát?2014. júl. 13. 19:59
1/6 anonim válasza:
windowst nem tudsz telepiteni linux alapu telefonra
3/6 anonim válasza:
Első:
A kérdező szerintem arra gondolt, hogy a telefonba lévő SD kártyából csinál egy bootolható Windows telepítőt.
Kérdező:
Lehet Windows-t telepíteni SD kártyáról de nem úgy hogy benne van egy Recovery módban lévő telefonba.
4/6 A kérdező kommentje:
"de nem úgy hogy benne van egy Recovery módban lévő telefonba." WTF?!
2014. júl. 13. 20:38
5/6 anonim válasza:
Mit nem értesz?
Te írtad hogy ha Recovery módba indított telefonban lévő memóriakártyát mountolsz akkor a gép úgy látja mint egy pendrive-ot.
Erre írtam hogy nem fog menni, csak ha kiveszed a telefonból a pendrive-ot, és berakod egy SD to USB átalakítóba, vagy ha laptopod van és van memóriakártya olvasója akkor berakod oda.
6/6 A kérdező kommentje:
vettem dvd-t megoldottam.
nem kell idegnégerezni itt a kérdésem alatt kedves válaszoló. :D
2014. júl. 14. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!