Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot vennél 200-250...

Milyen laptopot vennél 200-250eFt környékén?

Figyelt kérdés

Az előző már 9 éves. Jól működik, de mostanra jutottam el vele odáig, hogy muszáj lenne lecserélni, mert a mai szoftverekhez már nagyon lassú.

Most is olyan keresnék, ami jó pár évig kiszolgál és nem avul el teljesen 2-3 év alatt.

Teljesen általános célokra használom, játszani, komolyabb játékokkal nem szoktam, de a fenti okok miatt jó lenne minél erősebb konfiguráció.

Még ami fontos nekem, a kinézet. A teljesen fekete, szögletes dobozok nem nagyon tetszenek. Pár éve a Samsungnak voltak nagyon pofás laptopjai (Series 5, 7), de ezeket már nem lehet kapni.

Milyet tudnátok ajánlani?

2014. júl. 12. 15:17
 1/6 BM-Striker ***** válasza:

[link]

Ez pl egy jó gép 200 körül.

2014. júl. 12. 15:27
 2/6 BM-Striker ***** válasza:

[link]

Ez meg 250 körül

2014. júl. 12. 15:30
 3/6 halalfalo ***** válasza:

Ez sem rossz, ha belefér a keretbe:

[link]

2014. júl. 12. 15:36
 4/6 BM-Striker ***** válasza:
Az említett Asus csak 2 magos és 768 soros kijelzője van, míg a Y550 4 magos és 1080 soros kijelzője van.
2014. júl. 12. 15:40
 5/6 halalfalo ***** válasza:

Hú, jó hogy szólsz.

Visszavonom az ASUS-t!

(A 4200H-t 4200M-nek néztem :( )

Azt hiszem kéne nekem egy szemüveg (vagy nagyobb monitor)

:D

2014. júl. 12. 16:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket! :)

Esetleg ha valaki tud még alternatívát, ne tartsa magában! Legalább lesz miből válogatnom. :)

2014. júl. 12. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!