Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videókártyát tudok...

Faragó Kálmán kérdése:

Milyen videókártyát tudok ebbe az alaplapba rakni?

Figyelt kérdés
Van egy Asrock 4coredual Sata R2 es alaplapom és érdekelne hogy az Agp foglalatba rakjak videókártyát vagy a PCIe foglalatba?És hogy tipus szerint milyen videókártya lenne a legnagyobb és a legjobb :).Tudom nem valami nagy alaplap de tudok bele 4 gb ram ot rakni meg 4 magos cpu-t nekem bőven elég lessz.Ja és hogy hány ventilátort tudok rákötni az alaplapra és hogy milyen csatlakozó legyen a venti kanóca végén?
2014. júl. 12. 03:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Az AGP-s kártyákat felejtsd el, nincs már senki, aki ilyen foglalatú videokártyát gyártana. Jó lenne tudni, hogy konkrétan milyen processzorod van, de tartok tőle, hogy egy ilyen régi alaplappal már nem lehet csodát tenni. Az alaplapon én egy három pines csatlakozót láttam, az kevés. Vegyél olyat, ami négy pines perifériacsatlakozó, de akkor arra is figyelj, hogy vegyél elosztót, vagy olyan csatlakozója legyen a ventilátornak, amivel többet is tudsz egymás után kötni.

Ilyen a négy pines csatlakozó/elosztó:

[link]

2014. júl. 12. 09:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Most egy Intel Pentium d 820 procim van 2x2.8 GHz de lehet hogy veszek egy 4x2.4 GHz est.Tudnál küldeni olyan képet amin látható a csatlakozó elosztó és a ventilátor csatlakozója?Köszönöm a válasz :)
2014. júl. 12. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!