Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen oldalt tudtok javasolni?

Markz kérdése:

Milyen oldalt tudtok javasolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Keresek egy olyan oldalt ami számítógépekkel foglalkozik és ahol kérdéseket tehetek fel azzal kapcsolatban hogy miként és hogyan rakhatok össze egy gépet. Tudom hogy itt is feltehetek kérdéseket ezzel kapcsolatban de mégis csak jobb lenne egy olyan oldal ahol szakami tapasztalattal rendelkező emberek tudnak nekem segíteni. Milyen oldalt tudtok nekem javasolni? Vagy milyen üzletet?

Előre is köszönöm!

2014. júl. 12. 02:16
 1/5 levis56 ***** válasza:
2014. júl. 12. 06:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Garatulálok te aztán tudsz olvasni. Most biztos oTThon nevetsz hogy mekkorát vicceltem mert buta ember nem keresi a goodle-ön. Én is tudok arról videót nézni hogyan kell számítógépet összeszerelni de attól függetlenül nem magyarázza el senki hogy mire kell odafigyelni és senkit nem tudok kérdezni hogyha elakadtam valamiben.
2014. júl. 13. 01:34
 3/5 levis56 ***** válasza:
Mit gondolsz én hogy raktam össze az első gépemet? Ugyan így A GOOGLE-ból ha én írom le mennyivel hitelesebb? Az alaplaphoz adnak egy leírást ha tudsz angolul szerencsés vagy én fordítóba írtam mindent,de ha logikusan nézed a bekötések csatlakozások le vannak rajzolva minden hardvenek megvan a helye. A csatlakozók általában olyanok,hogy máshová nem is tudod dugni. Az alaplapra ha apró betükkel is de rá van írva milyen csatlakozó.jobban a ház front panel csatijaira kell figyelni. Minden a házban levő kábel végére rá van írva mi a funkciója,power,resett,led stb,keresd meg a lapon az ennek megfelelő feliratot és oda csatlakoztasd, ez a lap szélén ahol sok fém tüskét látsz két sorban találod. Laphoz adnak sata kábeleket,lapos valami,egyik az op meghajtó a másik a hdd-re másik vége a lapra,fel van tüntetve sata 2, sata 3. tápról a megfelelő csatikat a 4pin alaplap a venti mellett a 24 vagy 20+4 pin alap szélén a hdd alatt,nem lehet eltéveszteni. A hdd-re és a meghajtóra is külön egy eléggé nagy méretü lapos csatlakozó illik. ha valami nem megy írj priviben.
2014. júl. 13. 06:12
 4/5 levis56 ***** válasza:
Ha van működő gép a közelben írd be a lapod pontos tipusát a google-ba+user manual,ott találod a lap teljes leírását bekötés hiba elhárítás stb.
2014. júl. 13. 06:16
 5/5 levis56 ***** válasza:

Egyébként ha fárasztó elolvasni azokat a cikkeket amit linkeltem menj egy számítástechnikai boltba pár ezerért összerakják vagy ha megrendeled az alkatrészeket a PC X-en össze is rakják 4 ezerért.

[link]

2014. júl. 13. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!