FX-6300 + R9 280X vs R9 270X?
Mennyivel erősebb az első kártya és azzal a procival (már megvan) alap órajelen mennyire bírná kihajtani az R9 280X-et?
Ha nem hajtja ki,azaz bottleneck-ezi akkor annak mik a következményei?
Nem lesz annyi FPS mint amúgy lenne egy jobb processzorral azt sejtem,de lehetséges lenne hogy egy R9 270X-el jobban ménnéknek a játékok?
Megjegyzés: Proci húzást ne javasoljatok,hamarosan (kb.3 hónap) alaplap cserével együtt valamelyik i5-re (valószínűleg i5 4440-re) váltok.
Kérdés: Megér-e 20.000Ft-ot az R9 280X? (anyagilag nem számít mivel mind a kettőre telik,csak szeretném tudni hogy nem-e kidobott pénz az R9 280X)
Ha anyagilag nem számít, én a 280X-et venném.
+35% teljesítményben.
Az alábbi tesztben gyakran a 270X maximum fps-e annyi, amennyi a 280X minimum fps-e...
Na ja, az R9 290 még erre is rádob vagy 30%-ot, de azt kb. 100 000+ Forintért teszi...
Azért nem akarom hajtani mert az alaplapom épp hogy jó hozzá ,nem tuning lap úgyhogy cserélni kéne.
Le kéne cserélni a gyárit is (anyagiak miatt eddig nem tehettem de most nyári munkát sikerült szereznem,így a videokártyát cserélem viszont #1 ok miatt nem veszek hűtőt.
A harmadik ok az hogy már úgy is eléggé azon töröm magam hogy áttérjek az Intel Haswelles procijaira,esetleg ha 3 hónapon belül kijönnek akkor meg a Broadwell-re.
A a numero 2 ok érdekesen lett megfogalmazva...
Szóval: le kéne cserélni a gyári hűtőt is*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!