Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen lapot ajánlotok ebbe a...

Milyen lapot ajánlotok ebbe a konfigba?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Úgy terveztem hogy régi gamerpcm felújítom (kb4éves de a mai játékokkat sajnos mediumon alig viszi)

az eddigi elképzelésem:

i5 4690k

2x4gb ddr3 kingston ram

r9 280x

már csak a lap hiányzik, mert ház, merevlemez stb marad a régi :/ és egy kb3 éves fsp 400w táp elbírja ezt a vasat? a kérésem az lenne hogy a lap ne haladja meg a 40k-t (és a lehet barna vagy piros színű legyen :D)

A válaszokat előre is köszönöm, értelmes választ zöldpacsizom! :D

2014. júl. 11. 21:26
 1/3 anonim válasza:

Szia. Hát se piros se barna alaplapot nem találtam, de ha ez megfelel akkor: [link]

Hát szerintem érdemes lenne beruházni az alaplap mellé még egy 500 wattos tápra is pl: [link]

2014. júl. 11. 21:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Táp: [link]

Lap: [link] (megéri a + felárat) Ebben a kategóriában az egyik legjobb, ha nem a legjobb.

2014. júl. 11. 22:13
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, szerintem várok még egy kicsit és megveszem az 500wos tápot :D

ment a zöld pacsi :)

2014. júl. 12. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!