Szerintetek jó ez a videókártya, processzor párosítás jó? (lent)
Figyelt kérdés
Asus GTX750 Ti 2GB DDR5 GTX750TI-PH-2GD5 videokártya -- Intel Core i3-4330 processzor2014. júl. 11. 18:14
2/7 anonim válasza:
Ha jól számoltam ez együtt 70e Ft. Szerintem ebből az árból inkább legyen egy AMD FX-6300 processzor és egy Asus R9 270 2GB DDR5 R9270-DC2OC-2GD5 videokártya. Ez lehet egy pár ezressel drágább de videójátékokhoz mindenképp egy jobb választás, főleg ha azt nézzük, hogy a konzolok is hasonló felépítéssel rendelkeznek tehát a játékok valószínüleg jobban vannak erre optimalizálva, persze nyugodtan javítson ki bárki ha tévedek mert megeshet :)
3/7 anonim válasza:
inkább legyen i3 4130 + R7 265
Sokkal jobb lesz játékok alatt.
Nem lenne rossz a 6300 se, de arra meg kell hűtő, ráadásul arra a platformra már nem jönnek új cpuk, szóval szerintem mindenképpen maradj az intelnél.
És amit én írtam, azzal a játékok is jobban futnának, mint a 750ti-n.
:)
4/7 A kérdező kommentje:
biztos??
2014. júl. 11. 21:22
6/7 anonim válasza:
ha tőlem kérdezed (3. válasz)
akkor igen.
7/7 anonim válasza:
Én megfontolnám a Haswell Pentium + drágább Radeon kombót is egy későbbi i5-re cserével.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!