Az asztali számítógépem billentyűzetén valamit félrenyomott édesapám, és azóta nem tud szöveget írni. Mi a teendő?
"bármit nyomunk meg, "parancsot" teljesít"
Ilyenről nem hallottam, hacsak nem valami programhoz lett hozzárendelve, de leírhatnád milyen parancs? Lehet csak beregadt valamelyik billentyűzet (shift) és ha hozzányomsz egy gombot akkor kombinációt, gyorsbillentyűt nyom. Esetleg valamelyik ilyen program ami a gyorsbillentyűzetet kezeli lett elállítva.
Nézd meg a területi, nyelvi beállításokat, a vezérlőpult-> billenytyűzet beállításait (hardver tulajdonságok) és futtass vírusellenörzést. Esetleg nyomj egy rendszervisszaállítást. jobbat nem tudok. milyen billenytűzet
Nálam jól működik a firefoxon minden. Töröld a registry-ből is uninstall után és a mozzila könyvtárakat is:
uninstall
Telepít töröl -el eltávolítás
Majd mappák törlése a fáljrendszerből:
c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Mozilla\
c:\Documents and Settings\Felhasználó név\Application Data\
c:\Documents and Settings\Felhasználó név\Local Settings\Application Data\Mozilla\
Kulcsok ("mappák") törlése a rendszerleíróból.
(futtatásba: regedit )
Sajátgép\HKEY_CURRENT_USER\Software\Mozilla
Sajátgép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Mozilla
Sajátgép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\mozilla.org
Majd futtass registry tisztítást és ccleaner-t!
ezek után sem működik akkor valamelyik program szól bele és foglalja le a billentyűzet kiosztást, ami azért sem szerencsés, mert az előtérben lévő programra kellene érvényesüljön, szóval futtass malware írtót, hátha talál valamit!
Oké, köszi a tippet!
Közben megoldódott, de nem tudom, mi történt. Egyik pillanatban még nem csinált semmit, aztán egyszer csak elkezdett írni. (Közben csak más programokban próbálgattam a billentyűzetet). Asszem veszek édesapámnak egy új billentyűzetet :)
Azért köszi, még lehet, jól fog jönni a későbbiekben, amit írtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!