Ideiglenesen szeretnék venni egy fejhallgatót pár ezer forintért. Vélemények erről a fajtáról?
Figyelt kérdés
Amit tényleg fontos, hogy a mikrofon ne recsegjen. Skype és Teamspeak3-hoz kéne. Egy Razer Kraken Pro-t fogok majd rendelni, de ez csak 2-3 hónap múlva lehetséges, addig szükségem van egy olcsóra. Ezt a Geniust szemeltem ki magamnak.
2014. júl. 10. 12:40
1/3 anonim válasza:
addig szerintem nem lesz vele gond.
2/3 anonim válasza:
addig jó lesz.
Én egy HS 500X-et használtam 2 évig skypeolásra. Mai napig működik, csak lehámlott a párnákról az a bevonat.
3/3 anonim válasza:
A genius márka nem rossz én kb 5 évig használtam a termékeit, egér, billentyűzet, hangfal és semmi baj nem vilt velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!