Adrian0312 kérdése:
Ez lehetséges? PC-t összerakni, de részletre venni meg?
Figyelt kérdés
Szóval olyan bolt van ahol Te magad rakhatod össze a gépedet, de részletre fizeted ki? Ha van ilyen bolt akkor mondanátok ilyet?
Előre is köszi.
2014. júl. 10. 12:10
1/7 anonim válasza:
IPONon van ilyen szerintem. Legalábbis láttam áruhitelre lehetőséget, bár nem használtam.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Megnézem akkor ott :)
2014. júl. 10. 12:24
3/7 anonim válasza:
ipon-on úgy tudom, hogy lehet, de a részlet nem éri meg, az ár többszörösét fizettetik ki veled és mire kifizeted, full elavult lesz a géped.
4/7 anonim válasza:
Ez szinte minden hitelnél így van. Mivel egy kölcsönről van szó, szerintem teljesen rendben is van. És tény, hogy a 0%-os THM-mel rendelkező hitel lenne a legjobb, de az IPON-nál nincs ilyen szerintem...
5/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy jóval több lesz az összeg, de viszont nem egyszerre kell kifizetni az összeget.. szóval meg van az előnye is és hátránya is.. Melyiknél lehet 0% THM-el ? :)
2014. júl. 10. 13:53
6/7 anonim válasza:
Mindenhol 40% felett van a THM.
Nem találsz olyat ahol 0% vagy a közelében van.
7/7 anonim válasza:
Ezt most ugye nem minden hitelre értetted?
Asszem az Euronics reklámozza mostanában, hogy náluk bizonyos dolgokra van (talán tv-re) éppen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!