Miért nem ismeri fel az alaplap a videókártyát?
Van egy MSI K9N6PGM2-V (MS-7309) alaplapom.
és egy Sapphire Radeon R7 240 1GB GDDR5 videókártyám.
Mikor berakom a vidikarit az alaplapba normálisan ahogyan kell. rádugom a vga csatit a vidikarira, bekapcsolom a gépet és nincs semmi kép, de a gép bekapcsol.(lehet hallani)
Bios-ba ugy van beállitva, hogy ha a pcie-csatiba bennevan a vidikari automatán letilt az integrált vidikari és a pcie-t használja.
De én bedugom a pcie-be a vidikarit és ugyan ugy megy az integrált tovább.Mintha benne se lenne a pcie-csatiban a vidikártya.
Elötte használtam egy másik videókártyát és azzal ment rendesen, nem volt semmi gondom vele. Mikor beraktam a kártyát letiltott az integrált vidikari és használta a pci-e kártyát.
De ezzel az új videókártyával nem müködik...
A tápomom birja mert ha nem birná nem kapcsolna be a gép ha rajta van az r7 240. Viszont a ventillátor pörög az r7 240-en.
........................................
A vga csatit az r7 240-re dugtam nem az alaplapira. Tudom, hogy kell bekötni az ilyeneket.
Hát akkor remélem, hogy a vga kártya szarakszik mert azt kicserélik garanciával.
Hali.
Pontosan ugyan ez a problémám ugyan ezzel az alaplappal, és kártyával.....Esetleg megoldódott, és ha igen akkor hogyan?
Köszi előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!