Vettem egy webkamerát, a hozzá adott head-settel kiabálnom kellett, hogy a másik meghalljon. Majd vettem csak mikrofont, és ezzel is fennhangon kell beszélnem, hogy a másik halljon. MIT CSINÁLJAK, HOGY BESZÉLGETNI TUDJAK?
Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 15:30
1/10 anonim válasza:
Vedd feljebb a mikrofonod hangerejét. Vagy az MSN-en vagy a Windows hangerő szabályzójánál.
2/10 anonim válasza:
Ha Xp-d van, akkor a start menü/ Beállítások/ Audió és hangeszközök, valami ilyesmit keress, mert a xp sem mind egyforma. Ott lehet állítani a hangerőt.
3/10 A kérdező kommentje:
Már végigjártam a beállításokat, mindent a lehető legmagasabb pontra tettem. Még mi lehet a baj?
2010. jan. 7. 15:48
4/10 anonim válasza:
Hangerőszabályzó, Felvételi hangerőnél is állíts mindent maximumra, valamint az MSN-ben is állítsd be a mikrofon hangerejét.
5/10 anonim válasza:
Hali.
Attól is függ, hogy milyen a hangkártyád.A legtöbb esetben a beállításoknál lehet a mikrofonnak + erősítést beállítani. A You Tube-n még magyarázó videót is találsz.
A Google is hasznos, én pl. ott találtam meg az előbb leírt megoldást.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, de mint említettem, már mindent kipróbáltam. Az MSN-en, a videókártyán és egyéb említett helyen is a maxon van. Így is be kell kapnom szinte a mikrofont és kiabálni, hogy halljanak a túlvégen. Ötlet?
2010. jan. 7. 19:07
7/10 anonim válasza:
A videókártyának semmi köze hozzá!
GOOGLE a barátod!
8/10 ceri válasza:
Nem tudom az én mikrofonom fél méterre van és mégis jól hallanak, pedig ez is head-set. Más progival is így mükszik , vagy csak az MSN-el?
9/10 A kérdező kommentje:
skype-on is rossz
2010. jan. 8. 22:53
10/10 ceri válasza:
Csak rosszul telepítettél fel valamit, Egyáltalán a hangkártya driverek fent vannak. Mert az nem létezik, hogy minden mikrofon rossz ami a kezedbe kerül. Vezérlőpult/hangok/ felvétel- ki van választva a mikrofon. Ott ki is lehet próbálni ill. beállítani. Ott működik csak a neten nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!