Milyen laptopon menne el a world of warcraft?
Figyelt kérdés
már több mint két hete vettem meg a WoW-ot, de még nem telepítettem fel, mert a mostani laptopomon egész biztos, hogy nem megy, el mert még egy sima film is szaggat rajta! Tehát kéne nekem egy olyan laptop (mindenképp laptop) 120e-ig max, amin el menne a wow, nem kell full grafon, de ne is lowon mennyjen rajta, kb közepes vagy attól kicsit lejjebb, és így kéne olyan 50-60 fps a legdarálósabb helyzetben is. tudnátok linkelni ilyen laptopot? Vagy ajánlani boltot hol vegyek? köszi.2014. júl. 9. 13:25
2/3 A kérdező kommentje:
hát magát a battlechestet és abban ugye catáig van, és még mellé kell ugye a mop, azt is meg vettem, tehát végül is a mopal fogok játszani, eredetin. és talán ott még inkább szaggat, mint egy törtön ahol pár százan vannak.
2014. júl. 9. 13:28
3/3 anonim válasza:
Kétszázért talán kapsz olyat amin low fölött picivel nem akad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!