Hol tudom beállítani BIOS-ban, hogy az integrált videókártya helyett az menjen, amit beraktam?
elméletileg ez az
init display first: pci a külső vga(így a külsőnek kellene mennie)
ha nem megy, akkor lehet rosszul tetted be vagy nem kötötted be a plusz tápot a vga-nak
Írd meg a vga-d típusát, akkor meg tudom mondani, hogy kell e neki plusz táp
1-2.) ACPI energiagazdálkodási állapot. engedélyezve van az S3 akkor lehetőség van az alvó állapotot nem a merevlemezre (hibernálás) hanem a memóriába írni (STR -suspend to ram) ,így gyorsabban ébred!
3.) az adathordozó (IDE) bekötés határozza meg (régen jumperelés)
4.)
-betöltési (boot) sorrend
-SMART -bekapcsolt állapotában információt küld a merevlemez állapotáról, hibás szektorok esetén tartalék területre teszi érdemes bekapcsolni!
-Init Display First (elsőként a beállítottat keresi a bios)EZT KERESTED!
AGP az integrált VGA , PCI a bővítőhely. PEG állásban a PCIe csatlakozóban lévõ az elsõdleges kártya!
-Chip Frame Buffer Size (elkülönített memória a videokártyának)(Alaplapi keretpuffer mérete) érdemes nagy méretet megadni kis VRAM -al rendelkező videokártyáknál hasznos.
5)Parallel Port Mode esetleg ha nem okoz hibát érdemes ECP+EPP módot választani mert az SPP nagyon lassú!
6) jó úgy ahogy van :)
7.) Érdemes engedélyezni a warning -okat, figyelmeztet, ha túlmelegszik a gép, vagy meghibásodik valamelyik
ventillátor
8.) Ez az amihez ne nyúlj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!