Könyörgöm! Valaki segítene? Miért nem működik a
windows 8 a számítógépemen?!
Figyelt kérdés
Windows xp működik.Windows 7 működik.Windows 8.1 az összes verzió eredeti, hamis 32 bites 64 bites professional,enterprise, bármi....
Vagy telepítés után első indításnál mindig ujraindul , vagy bejutva a rendszerbe perceken belül ujraindul .Mitől van ez ? Mitől indul ujra első indításnál a windows logo-nál ?
Valaki segítsen,mert nagyon ideges vagyok.Lefuttatta azt a microsoftos szart, hogy kompatibilis e a géppel, és azt írja 100% ban kompatibilis.Gondoltam azért rossz akkor mert hamis verziókat probáltam.ÉS MEGVETTEM! és nem. ez se indul.......Könyörgöm. bárki a aki ért hozzá....
Hogy jön ki a 3GB ram? Utólag belepakolt szomszédtól megmaradt ram? Ezt vedd ki.
További hibakereséshez ne engedélyezd az automatikus újrainditást: [link]
Bios is verziót ellenörizd.
2014. júl. 8. 18:48
3/10 A kérdező kommentje:
A ram úgy van hogy 2db 1gb-os kingston,és 1gb csx,de próbáltam és ,2gb rammal sem megy.Az autokmatikus ujraindítást már előzőleg is probáltam de ugyan azt csinálja :(
2014. júl. 8. 18:53
4/10 A kérdező kommentje:
Ha virtuális gépen futtatom akkor is megy.Micrsoftal tudok csetelni valahol élőben ? Akár angolul ?
2014. júl. 8. 19:24
5/10 anonim válasza:
Amit javaslok keres egy számitógép üzletet ök megnézik a szervizükben a géped és megmondják mi is a próbléma. Semelyik windows 8 nem megy rá fel ? 32 bittesnek min 2 gb ram kell de 64 bittesnek szerintem kevés a 3 gb ram. Ugye jó régi a géped ?
2014. júl. 9. 08:00
6/10 anonim válasza:
Jobban jársz,ha leformázod és vissza rakod a win7.
2014. júl. 9. 11:20
7/10 anonim válasza:
Nemkell feladni ! Ha win 8 kell akkor ez van
2014. júl. 9. 11:32
8/10 A kérdező kommentje:
Csináltam bios frissítést is,de semmi.Ugyan úgy fagy.Először még 5 percig benn vagyok a rendszerba, majd egyre kevesebb ideig,és a végén már a windows logónál ujraindul.Elképzelni nem tudom mi lehet a baja.Kifizettem azt a rohadt lemezt.A windows 7 pedig fut..
2014. júl. 9. 15:33
9/10 anonim válasza:
hát akkor nagyon sajnálak usszot a pénzed a win 7 ért elhiszem mérges vagy most. Máskor ha veszel valamit számitógép vagy ilyenek keres valakit aki ért hozzá esteleg most mindenképp menj számitógépszervizbe mert most uszot 30 ezred vagy több. Milyen windows 7 et vettél Home premium vagy nagyobb csomag ? Ha nagyobb csomag több volt mint 30 ezer mi ? Ha gondolod írj nekem privát üzenetet.
2014. júl. 9. 17:53
10/10 anonim válasza:
Milyen verziót vettél meg a 8.1 böl ? számitógép szaküzletben ha elöte is próbáltad nemjött össze megemlitheted volna milyen géped van. Amugy nő vagy férfi vagy ? Sajnálak de nagyon. Tudod én se értek a számitógép alkatrészhez kértem segitséget ismerösötöl mit is kell vennem ? Milyen alaplapot hogy meglegyen a 3 terrám ? vele rakatam fel a windows 8.1 et is müködik is és megis van a 3 terra ha rossz alaplapot vettem volna 3 terrábol csak 2 látni kérdezni kell vásárlás elött kérdezö !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!