Miért nem ismeri fel az Xperia SP-t a telefonom?
Figyelt kérdés
Üdv a Windows xp először felismerte a telefont, azóta újratelepítettem és nem ismeri föl csak a pendrive ot, ezért felraktam a Windows 7-et de ugyan ez a probléma? tudja vki. hogy hogyan lehet megoldani? A választ előre is köszönöm.2014. júl. 8. 14:24
1/3 anonim válasza:
USB illesztő program nem volt a windows xp-hez? De a windows 7-nek elvileg le kéne tölteni. Nincs a telefonhoz valami program?
2/3 A kérdező kommentje:
Annnyival jutottam előre, hogy a memóriakártyát már tudja olvasni :(
2014. júl. 8. 15:39
3/3 anonim válasza:
xp az nagyon régi meglehet hogy nemtámogatja. Vállts windows például windows 8.1 re ha nemakarsz szivni ugyanis az xp támogatása megszünt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!