Ainol Novo Captain tablet. Akkumlátor hiba / vagy valami más?
Az a problémám, hogy egyszer sajnos lemerült a tablet, ki is kapcsolt. Megpróbáltam feltölteni, majd 3-4 óra után még mindig 0%-on volt. Bekapcsol, látom a hátteret, viszont csak pár másodpercig, mert utána kikapcsol. Tölti tovább kikapcsolt állapotban, amit jelez is. 7-8 órás töltés után még mindig 0%-on van, azt írja ki, hogy Charge 0%. Megpróbáltam a saját töltőjével tölteni, micro usb-s töltővel , a számítógépre is rátettem, hátha.. de nem változott semmi. Teljesen kétségbe vagyok esve. :(
Aki tud, kérem segítsen, mi történhetett.
21/L ( nagyon laikus , aligha hozzá értő :) ) Köszönöm a segítséget előre is!
Ha képek alapján jól látom, akkor DC-ről tölthető a tablet, kínaiknál nem jellemző az, hogy micro usb-ről is tölthető az a tablet, amin van dc csatlakozó, szóval én még mindig nem zárnám ki a töltő hibát. Ez viszont abszolút jellemző rájuk, hogy ócska szar töltőket gyártanak. Olyan töltővel kellene próbálkoznod, amin DC dugó van, s minimum 2Ah-s a töltő.
Írd le hol laksz, s hátha jár erre olyan, aki közel lakik hozzád, s akinél van otthon elfekvőben DC csatlakozós tablet töltő, s hajlandó egy próba erejéig kölcsönadni.
A feszültséget semmikép se próbáld állítani!
Nem teljesen kizárt, hogy az akku "megadta magát", de ezt sajnos csak egy szerelő tudná megállapítani, amennyiben nincs lehetőséged másik töltővel próbálkozni. A gyári mellé nyilván azért kaptál egy univerzálisat is, mert a gyári eleve vacakolt már az előző tulajnál is.
Ha akku probléma, akkor szerviz nem tudom mennyiből tudja kihozni a cserét, de ha Kínából rendelsz aksit, akkor az akku ára kb. 2-5 ezer forint, szal ezt viszonyítási alapként, hogy kb. mekkora költségre számíthatsz.
"tablet szerviz" kulcsszóval keress google-ben, s biztos találsz közeli "független szervizt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!