Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » GIGABYTE vagy ASUS videokártya?

GIGABYTE vagy ASUS videokártya?

Figyelt kérdés
Átlagban ahogy nézem, pár ezerrel drágábbak az Asus videokártyák, de gondolom jobb minőség is. Tehát mindent egybevéve, melyiket érdemesebb venni?

2014. júl. 7. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Sokan Asus-t mondanak, pedig nekem a Gigabyte-al nem volt bajom, viszont Asus-t még nem használtam, csak alaplapból.

Ha csak pár ezer forint a különbség, szerintem vedd az Asus-t.

2014. júl. 7. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Átlagban a Gigabyte is ugyanolyan jó, mint az Asus, csak az emberekben benne van, hogy Asus=minőség, mert régebb óta gyárt VGA-kat. Amúgy ez olyan, mint hogy még rengeteg emberben az él, hogy a videókártya az a GeForce, a Radeon meg rossz, mert nem jók a driverek, pedig hol vagyunk már attól...
2014. júl. 7. 17:20
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Egyértelmű, hogy Asus. A Gigabyte-nak sokkal rosszabb és hangosabb a hűtése.
2014. júl. 7. 17:21
 4/7 anonim ***** válasza:
De attól függ melyik VGA, ha nem R9 290-et veszel, akkor Gigabyte.
2014. júl. 7. 17:22
 5/7 anonim ***** válasza:
gigabyte ha windforce 3 x hűtés van rajta .. a többit nem szeretem mert ocsmány és ki spórolták az anyagot a hűtésből
2014. júl. 7. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:

A Gigabyte windforce hűtéssel egy jó választás lehet.

[link]

[link]

2014. júl. 7. 18:34
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi
2014. júl. 7. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!