GIGABYTE vagy ASUS videokártya?
Figyelt kérdés
Átlagban ahogy nézem, pár ezerrel drágábbak az Asus videokártyák, de gondolom jobb minőség is. Tehát mindent egybevéve, melyiket érdemesebb venni?2014. júl. 7. 17:15
1/7 anonim válasza:
Sokan Asus-t mondanak, pedig nekem a Gigabyte-al nem volt bajom, viszont Asus-t még nem használtam, csak alaplapból.
Ha csak pár ezer forint a különbség, szerintem vedd az Asus-t.
2/7 anonim válasza:
Átlagban a Gigabyte is ugyanolyan jó, mint az Asus, csak az emberekben benne van, hogy Asus=minőség, mert régebb óta gyárt VGA-kat. Amúgy ez olyan, mint hogy még rengeteg emberben az él, hogy a videókártya az a GeForce, a Radeon meg rossz, mert nem jók a driverek, pedig hol vagyunk már attól...
3/7 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy Asus. A Gigabyte-nak sokkal rosszabb és hangosabb a hűtése.
4/7 anonim válasza:
De attól függ melyik VGA, ha nem R9 290-et veszel, akkor Gigabyte.
5/7 anonim válasza:
gigabyte ha windforce 3 x hűtés van rajta .. a többit nem szeretem mert ocsmány és ki spórolták az anyagot a hűtésből
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
köszi
2014. júl. 7. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!