Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videókártyát vennétek...

Milyen videókártyát vennétek a következőkhöz?

Figyelt kérdés

új gépet szeretnék, olcsót, de fussanak jól a gamek.

GigaByte GA-B75M-D3H alaplap

Intel Pentium G2030 3GHz dobozos Socket 1155 /BX80637G2030/

és kezdésnek 1db 1GM modul lesz, amit később bővítek

2014. júl. 7. 07:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

ez így jól néz ki, olyan alaplapt szeretnék amibe 4 memória modul rakható.

nem szükséges 4 magos proci??

2014. júl. 8. 06:19
 12/19 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
#11 nem szükséges 4magos? De igen szükséged lene még +100ezere hogy vga is 50ezres beleférjen...
2015. jan. 10. 04:50
 13/19 anonim ***** válasza:
Jahj, de imádom az embereket, egy titkárnő gépén akarják "jól futtatni" a játékokat. 150 ezer forint alatt nincs játekos gép.
2015. jan. 10. 08:40
 14/19 anonim ***** válasza:

Ne légy hülye barátom!

A proci megteszi! Az megfelel. Nekem is egy g2120-am van, nincs vele gond. CSGO-t eszi 150-250 fps-el, ezért a pénzért ez nagyon jó.

Node papám, neked használtan kell vga-t venned! Mert ennyiért újból, csak fostalicskát fogsz kapni. Ha szerencséd van, megtudsz fogni egy 7770-et jó árban, használtan, hardveraprón. Ott occók a cuccok az ilyen tv-ben is reklámozott szemét helyekhez képest, és nem szokás az átbaszás sem. Tápból nem kell nagy, itt a felettem lévő hülyeséget beszél. Ez a proci ehet vagy 40W-ot... A lap vagy 10-et. Gyerekek, a srác nem egy Pentium D extreme edition-t akar 5ghz-en használni, ami eléget 1kw-ot óránként... :D Keresünk neked használtan használható vga-t, és elárulom, minőségi tápból jó lesz még a 350W-os is. BŐŐŐVEN.

2015. jan. 11. 02:16
 15/19 anonim ***** válasza:

Ne hallgass rájuk... Semmi értelme megvenni az 50ezres procit, a magunk fajtáknak! Én is budget pc-ket építek mindig, és bámm sose maradtam le egyetlen játékról sem! Amíg a haverom 3x annyi pénzt elbaszott azért, hogy mindig full grafon fusson neki fix60 fps-el, én inkább lentébb húztam a grafon, és nem buktam fél évente egy fizetést csak a vga-n.

Ezek ilyen menő manók akik azt hiszik, hogy mert ők nekik 50ezres procijuk van, meg 80ezres vga-juk, neked is az kell. TÉVEDNEK! Ez a proci + egy használt 7790 például tökéletesen jó lenne még 1 darabig, hidd el.

2015. jan. 11. 02:19
 16/19 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Ö kérdezte hogy 4magos kel e, ahoz arányosan minimum egy 50ezres vga..., tápon nemtudom mért lovagolsz ár inkáb számit itt mint a W...
2015. jan. 11. 07:43
 17/19 anonim ***** válasza:

15-ös

Te azt állítod, nem maradtál le egy játékról sem. Szerintem bizonyos értelemben lemaradtál mindegyikről. Iszonyatos különbséget tudnak lenni minimum és maximum grafika között, mintha nem is ugyanaz a játék lenne.

Íme felesben és pepitában ugyanaz a játék alacsony és magas beállításokkal:

[link]

[link]

Nem tudod megmagyarázni, hogy a két beállítás ugyanazt az élményt nyújtja. A játékmenet és a történet lehet, hogy ugyanaz, de elveszted azt a többletet, amit az érzékszerveidre mér. Ez az élmény, a rácsodálkozás, pedig akkor a legintenzívebb, ha első végigjátszásra tapasztalod meg.

És még csak az sem biztos, hogy a te megoldásod az olcsóbb. Egy pénznyelőt foltozgatsz, legalább évente kell cserélned valamit, ha haladni akarsz a játékiparral. Ez hosszabb távon rengeteg pénz. Tudom, mert én is csináltam. Ráadásul annak ellenére, hogy kisebb részletekben odafizeted egy rendes játékos PC árát, sosem lesz olyan géped, amin tényleg olyannak látod a játékokat, amilyennek a fejlesztők megálmodták.

2015. jan. 11. 11:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem nagyon kelett semmit se full lowon játszanom, ahogy a kérdezőnek se nagyon kellene, egy 7770-el...
2015. jan. 11. 22:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Például a STALKER első részét is nagyjából medium grafon játszottam, egy akkor már igencsak kiöregedő Athlon64-el, meg egy már akkoris brutálisan szar 9600SE-vel toltam végig. Egyedül a ramot keveselte akkor :) De vegyél nyugodtan 3x annyiért mindent, nekem teljesen mind1 ki mit csinál a saját pénzével, de a kérdező nem annak tünik, aki szeretne hasonlóan gondolkodni, mint te.
2015. jan. 11. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!