Milyen videókártyát vennétek a következőkhöz?
új gépet szeretnék, olcsót, de fussanak jól a gamek.
GigaByte GA-B75M-D3H alaplap
Intel Pentium G2030 3GHz dobozos Socket 1155 /BX80637G2030/
és kezdésnek 1db 1GM modul lesz, amit később bővítek
ez így jól néz ki, olyan alaplapt szeretnék amibe 4 memória modul rakható.
nem szükséges 4 magos proci??
Ne légy hülye barátom!
A proci megteszi! Az megfelel. Nekem is egy g2120-am van, nincs vele gond. CSGO-t eszi 150-250 fps-el, ezért a pénzért ez nagyon jó.
Node papám, neked használtan kell vga-t venned! Mert ennyiért újból, csak fostalicskát fogsz kapni. Ha szerencséd van, megtudsz fogni egy 7770-et jó árban, használtan, hardveraprón. Ott occók a cuccok az ilyen tv-ben is reklámozott szemét helyekhez képest, és nem szokás az átbaszás sem. Tápból nem kell nagy, itt a felettem lévő hülyeséget beszél. Ez a proci ehet vagy 40W-ot... A lap vagy 10-et. Gyerekek, a srác nem egy Pentium D extreme edition-t akar 5ghz-en használni, ami eléget 1kw-ot óránként... :D Keresünk neked használtan használható vga-t, és elárulom, minőségi tápból jó lesz még a 350W-os is. BŐŐŐVEN.
Ne hallgass rájuk... Semmi értelme megvenni az 50ezres procit, a magunk fajtáknak! Én is budget pc-ket építek mindig, és bámm sose maradtam le egyetlen játékról sem! Amíg a haverom 3x annyi pénzt elbaszott azért, hogy mindig full grafon fusson neki fix60 fps-el, én inkább lentébb húztam a grafon, és nem buktam fél évente egy fizetést csak a vga-n.
Ezek ilyen menő manók akik azt hiszik, hogy mert ők nekik 50ezres procijuk van, meg 80ezres vga-juk, neked is az kell. TÉVEDNEK! Ez a proci + egy használt 7790 például tökéletesen jó lenne még 1 darabig, hidd el.
15-ös
Te azt állítod, nem maradtál le egy játékról sem. Szerintem bizonyos értelemben lemaradtál mindegyikről. Iszonyatos különbséget tudnak lenni minimum és maximum grafika között, mintha nem is ugyanaz a játék lenne.
Íme felesben és pepitában ugyanaz a játék alacsony és magas beállításokkal:
Nem tudod megmagyarázni, hogy a két beállítás ugyanazt az élményt nyújtja. A játékmenet és a történet lehet, hogy ugyanaz, de elveszted azt a többletet, amit az érzékszerveidre mér. Ez az élmény, a rácsodálkozás, pedig akkor a legintenzívebb, ha első végigjátszásra tapasztalod meg.
És még csak az sem biztos, hogy a te megoldásod az olcsóbb. Egy pénznyelőt foltozgatsz, legalább évente kell cserélned valamit, ha haladni akarsz a játékiparral. Ez hosszabb távon rengeteg pénz. Tudom, mert én is csináltam. Ráadásul annak ellenére, hogy kisebb részletekben odafizeted egy rendes játékos PC árát, sosem lesz olyan géped, amin tényleg olyannak látod a játékokat, amilyennek a fejlesztők megálmodták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!