Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gigabyte r9 290 megbízható?

Gigabyte r9 290 megbízható?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy a Gigabyte gyártóban meglehet-e bízni, mert eleinte amiket kiadott r9 290-ket nagyon sok hibát hallottam, hogy nem jó, nem megfelelő ez, nem megfelelő az. S most oda jutottam, hogy r9 290-es VGA-t vegyek. De nem tudom megbízhatok-e benne? Szerintetek?

(Vagy inkább várjak kicsit, és akkor Asus r9 290?)

2014. júl. 6. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugidtan veheted a Gigabyte-ot.
2014. júl. 6. 20:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Jó, mert eleinte tényleg olyan rossz hírek voltak róla?! Neked Gigabyte van?
2014. júl. 6. 20:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem. Azért nem, mert Gigabyte. És nekem az elmúlt egy évben 2 gigám ment tönkre(újabbak, drágábbak, no oc, jó táp).
2014. júl. 6. 20:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm.
2014. júl. 6. 21:16
 5/8 anonim ***** válasza:

A Giga HD68XX szériával tényleg sok gond volt,ez sajnos tény.De azért ez a Gigabyte hiszti nagyon fel volt fújva,főleg a GYK-n egy időbe.

A HD7XXX szériáról viszont nem hallottam panaszt.Egyik ismerősömnek Giga HD7950-e van,és nem monhatok rá semmi rosszat.Sőt! Hűtés pedig teljesen korrekt.

Jelenleg nekem Giga HD7790 WF van a tulajdonomban,és nem volt rá panaszom.

Nem rábeszélni akarlak a Gigára,mert talán tényleg nem olyanok már,amilyenek régen voltak.De nem hinném,hogy gondod lenne vele.

Bár a Radeonoknál az R7/R9-es Gigák után nem olvastam,de utána nézek,hogy van e panasz rájuk.

Persze gyári hibás VGA-t akár mikor ki lehet kapni,legyen szó bármelyik gyártóról. : )

2014. júl. 6. 22:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon szépen köszönöm az utolsó válaszolónak a bő információt! :)
2014. júl. 7. 03:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen Gigabyte-om van...... GT9800 :D
2014. júl. 7. 06:24
 8/8 A kérdező kommentje:
:D
2014. júl. 7. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!