Gigabyte r9 290 megbízható?
Az lenne a kérdésem, hogy a Gigabyte gyártóban meglehet-e bízni, mert eleinte amiket kiadott r9 290-ket nagyon sok hibát hallottam, hogy nem jó, nem megfelelő ez, nem megfelelő az. S most oda jutottam, hogy r9 290-es VGA-t vegyek. De nem tudom megbízhatok-e benne? Szerintetek?
(Vagy inkább várjak kicsit, és akkor Asus r9 290?)
A Giga HD68XX szériával tényleg sok gond volt,ez sajnos tény.De azért ez a Gigabyte hiszti nagyon fel volt fújva,főleg a GYK-n egy időbe.
A HD7XXX szériáról viszont nem hallottam panaszt.Egyik ismerősömnek Giga HD7950-e van,és nem monhatok rá semmi rosszat.Sőt! Hűtés pedig teljesen korrekt.
Jelenleg nekem Giga HD7790 WF van a tulajdonomban,és nem volt rá panaszom.
Nem rábeszélni akarlak a Gigára,mert talán tényleg nem olyanok már,amilyenek régen voltak.De nem hinném,hogy gondod lenne vele.
Bár a Radeonoknál az R7/R9-es Gigák után nem olvastam,de utána nézek,hogy van e panasz rájuk.
Persze gyári hibás VGA-t akár mikor ki lehet kapni,legyen szó bármelyik gyártóról. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!