1/7 anonim válasza:
Ezt inkább az Ezotéria rovatba kellett volna írnod mivel itt kevés a jósnő. ;)
2/7 Komplikato válasza:
Nehéz kérdés, mert hivatalos Intel Roadmap alapján ők 2015 elejére (Q1?) datálták a Socket 1151 lapokat, viszont az utóbbi elektronikai kiállításokon nekem rémlik több gyártó X99 chipsetes lapja is kint volt, így nem lehetetlen már ősszel kaphatóak lesznek. Persze eleinte csak atom drága csúcs chipsettel és nem lesz olcsó a ram se hozzá.
3/7 anonim válasza:
A 'nem lesz olcsó' alatt-ból kinézem hogy vagy körülbelül 20.000-30.000 2GB-4GB-ért...
4/7 Komplikato válasza:
Ja és mielőtt beleköt valaki, nyilván a procinak kell tudnia a DDR4-et kezelnie, mivel abban van a memória vezérlés a PCI-E mellett, ugye. De mivel új foglalat lesz, így tök mindegy.
5/7 A kérdező kommentje:
És ez mennyivel lesz jobb mint a mostani ddr3-as vagy ddr5-ös alaplapok? Ja és van egy másik kérdésem is! Mi a véleményetek arról ha lenne beépítve a gépekbe visszajelző lámpa? Itt a kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5..
Bocsi, hogy itt is kíírom, de ez nagyon érdekel, hogy mások mit gondolnak róla!
2014. júl. 6. 21:16
6/7 anonim válasza:
Van már DDR5-ös lap is? Na ezt nem tudtam :D
.
.
Most a DDRIII-nál tartunk, nem?
7/7 A kérdező kommentje:
Pedig esküszöm nektek, láttam több boltban is DDR5-ös alaplapot árulni. Most rákerestem sehol semmi!...
2014. júl. 7. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!