Fx6300 vagy i3-4330? játékra és minden alap alkalmazásra melyik a jobb?
Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 18:30
11/19 anonim válasza:
12/19 anonim válasza:
Kezd alakulni a shitstorm az AMDsek és Intelesek között :D
13/19 anonim válasza:
Hát látom, tényleg lenyomja.....
14/19 anonim válasza:
Bizonyos játékoknál lehet kijön az FX sok szálas előnye, de elhanyagolható. Ráadásul kell rá egy normális hűtő, ami megint +10k. Ha ez nem lenne elég, az AM3+ halott platform.
Az i3-ra elég a gyári hűtés, ha H97/Z97-es lapot veszel, akkor a következő generációra is fejleszthető lesz.
Számomra egyértelmű, hogy az i3-at venném.
15/19 anonim válasza:
Szerintem a kérdés nem az volt, hogy melyik éri meg jobban, hanem hogy melyik jobb játékokra, alap alkalmazásokra.:)
16/19 A kérdező kommentje:
köszi válaszokat ! akkor az én i3 4330 jobb mint haver fx 6300 ja ?
2014. júl. 6. 20:53
17/19 anonim válasza:
Nem feltétlen, de jobban megéri, az biztos:) Amúgy meg miért lenne halott platform? Ugyanúgy gyártanak AM3+-hoz cuccokat...
18/19 anonim válasza:
azért halott platform, mert nem jön rá már több cpu.
Ráadásul az utolsó 9000-res széria sem váltotta meg a világot, sőőőőt.
Nem váltotta be a reményeket ez a platform, remélem a következő már jobb lesz.
19/19 anonim válasza:
Én nagyon nem értek egyet, de oké :D Mindenkinek meg van a saját véleménye... tény hogy az Intelek általánosságban jobbak, és jobban megéri, de azért nem kell lehúzni az összes AMD-t... Azért ha összehasonlítunk egy FX-9590-et, és egy i7-3689y-t, akkor csak ne mondjuk már, hogy az utóbbi a jobb, csak mert Intel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!