AMD FX 8350 megéri gamer konfighoz?
FX 8350 eleve nem éri meg...
Ha már feltétlen AMD akkor FX 8320 mivel (így is úgyis kell vegyél egy jó hűtőt mert alap..hát....kuka) pár kattintással egy normális hűtővel FX 8350-et csinálsz belől (vagy egy 'erős' proci hűtővel jobbat is...
Ha ki tudnád bővíteni,érdemes lenne inkább i5 4440-et + az még bölcsebb választás is mivel 1150-s fejleszthető foglalata van nem úgy mint a hallott AM3+-s foglalat...
(szóval bármikor belerakhatod akár a mai legerősebb i7-s procit is amennyiben elég jó az alaplap és a táp) valamint az alap hűtő is megfelel az i5 4440-re.
Százezer forint egy prociért és egy alaplapért?
Légyszíves írd már le hogy mit cserélnél te...
Mellesleg azt gondoltam hogy nincs még meg a gép.
Harmadjára pedig sehogy se éri meg az a proci.
+1 az elsőnek.
8350 egy húzott 8320, és mivel az összes fx széria tuningolható, így pár másodperc alatt 8350-et csinálhatsz belőle. Másik, minimum 12-es ventivel szerelt hűtőt meg úgyis venned kell, mivel a gyári az arra jó, hogy a szomszéd macskát megdobáld vele.
Egy normális hűtő pedig ott kezdődik, hogy 10k, így ha hozzáadjuk a proci 35k-s árához, akkor már ott vagy, hogy 45k
Ennyiből meg már simán belefér egy i5 4440, esetleg kicsit drágábban i5 4570 (pcx.hu-n nézelődj)
Sokkal jobban jársz az intellel. Nem halott foglalat, jól fejleszthető, és erős.
H97-es lapot vegyél hozzá mindenképpen, és akkor az a következő generációval is kompatibilis lesz :)
remélem tudtam segíteni, ha kérdésed van akkor pm, vagy itt :)
1. az alaplapodnak nem adtad meg a konkrét típusát csak egy termékcsaládot/sorozat azonosítót...
Írd le konkrétan azt a 2 dolgot ami 100.000 forintba kerülne amit erősen kétlek...
GA-EP45-UD3P (rev. 1.1)
GA-970A-UD3P (rev. 1.0)
GA-Z68X-UD3P-B3 (rev. 1.0)
Mellesleg milyen procit cserélnél te ki?
Fix.,100% hogy a te procid és alaplapod nem 100.000 forint...
(amennyiben te azon gondolkozol hogy lecseréld holmi FX 8350-re)
De most akkor minek írod ki a kérdést?
Visszavonom az előző javaslatomat, inkább ne zavarj a privátokkal....
Én azt mondtam hogy egy i5 4440-re....
Nem azt hogy a legerősebb i7-re ember...
Az az i5 4440 egy tökéletes ár/teljesítmény értékű proci és az ÖSSZES mai játékra elegendő.
Azt írtam hogy később ha már nem lesz (jó pár év) akkor cserélhetnéd egy erősebb i7-re is (amikorra már jócskán lemegy az áruk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!