Ezzel a géppel hogy futnának a játékok?
Figyelt kérdés
Intel Core 2 Duo E7200 2,53GHz
2GB DDR2 Ram
Asus GeForce GTX550 Ti 1GB GDDR5
Asus P5KPL-VM
Ezen milyen játékok mennének ? És hány fps-el ?
2014. júl. 6. 16:11
1/14 soccerway válasza:
5+ éves játékokra jó, meg az újabbak közül a lájtosabbakra is.
2/14 A kérdező kommentje:
Battlefield 3 , Minecraft , GTA IV , Call of Duty Modern Warfare 3 , Need for Speed Most Wanted 2012 kb mennyi fps-em lenne ?
2014. júl. 6. 16:16
3/14 anonim válasza:
Hát nekem is ugyanez majdnem a configom csak egy Ati radeon hd 6450 duruzsol benne.
Ami Megy: TF 2, Minecraft, Left 4 Dead 2, Counter strike,
A Thiefet i9s ezen vittem végig vicces volt mert minimum grafikán HD-ban nem volt se több se kevesebb FPS-em mint 25.:D
Call of Duty 4
Call of Duty 2
Battlefield mind az 2142-ig
Need for Speed a World-ig minden
A Fifák
Az összes moba
Hearthstone szólj ha kell még.
4/14 anonim válasza:
a battlefied 3 hoz hasonló nem. :).mondjuk far cry első része,cs source,star wars battlefront 2,gta san andreas.ennyi jut eszembe most.
5/14 anonim válasza:
Jó akkor Thief 4 bocs a hibáért.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi!
Esetleg a Watch Dogs ? :D
2014. júl. 6. 16:19
7/14 anonim válasza:
amiket a kérdező írt sehogy sem mennének mert kifagynának a játékok.csak tönkretennéd vele a géped. ugyhogy fps-t nem írok.ezekhez a játékokhoz proci is kellene és az sajnos nagyon gyenge :/
8/14 anonim válasza:
whats dogs?? nem menne sehogy sem XD
9/14 A kérdező kommentje:
Akkor milyen procit ajánlanál bele ? Max. 5ezerig használtan
2014. júl. 6. 16:21
10/14 A kérdező kommentje:
Tudom csak poénból irtam :D
De mind1 az biztos hogy a mostani gépemnél tuti jobb :D
2014. júl. 6. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!