Tönkremehet attól a procim (i7 4770), hogy gyári hűtést használom vagy rövidebb lesz az élettartama?
Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 02:21
1/8 soccerway válasza:
nem, szerinted az intel olyat ad hozzá ami nem hűti rendesen? Az amd-nél vannak ilyen gondok ahogy olvasom.
2/8 A kérdező kommentje:
Jó csak mindenki azt mondja ,hogy a gyári hűtés ilyen sz@r, olyan sz@r, amolyan sz@r
2014. júl. 6. 02:27
3/8 anonim válasza:
nem kell aggodnod....ezeket a hutoket nagyon komoly mernokok tervezik es tesztelik....ha gyari beallitasokkal hasznalod(nem huzod a procit), akkor evekig jo lesz...
4/8 anonim válasza:
Azért szar, mert létezik nála csendesebb, illetve mert ha Vér István a duplájára húzza akkor megsüti a processzort.
Valószínűleg az élettartalma negyedénél már annyira elavult lesz, hogy lecseréled.
5/8 anonim válasza:
"soccerway" Tőled sem láttam eddig értelmes választ. AMD is normálisat ad, maximum a biosban 75%ra fel kell húzni a fan használatot. Persze alapból nem úgy adják, hogy egy húzott processzort is elbírjon, de nekem fél évig még úgy sem volt probléma.
6/8 soccerway válasza:
Ahogy nézem a %-od, több jó választ adok mint te, névtelen.
7/8 anonim válasza:
Ha alap órajelen megy(k-snál szórzón), akkor nem. Bírnia kell, mivel ehhez tervezték.
8/8 Stark2000 válasza:
Szerintem nem lesz baj ha a gyárit használod. Nekem 2 éve van a gyári hűtő az i3-3220-as processzoromon, és nagyobb terhelés alatt is 70 fok alatt tartja. Az meg más kérdés, hogy mekkora a hangja.. (Hála istennek én fél évente megnézem mennyire koszos, és ki is takarítom ha kell!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!